Eşit ağırlık sınıfındaydim sözelden girdim. 1928. Oldum. Evet başarılı olabilirsinÖnceden bir konu açmıştım Sayısal ve Eşit ağırlık ile ilgili kararımdan vazgeçip tarih okumaya karar verdim ama okulumda sözel sınıfı yok eşit ağırlıktan sözel sınava girmek zor olur mu ?
okulumda sözel sınıfı olsa keşke koskoca okuldan sadece 3 kişi sözel okumak istediği içinSözel soruları hiç kolay olmuyor. Sınav esnasında bir TM'ci maksimum 15 soru yapabilir. TM'yi bırakıp sözele yoğunlaşmalısın halen tarih okumayı istiyorsan.
Not: TM'ciyim.
tebrikler umarım bende benzer bir sonuç yapabilirimEşit ağırlık sınıfındaydim sözelden girdim. 1928. Oldum. Evet başarılı olabilirsin![]()
Okuldaki TM derslerinde hocalarına söyleyerek sözel derslere katılabilirsiniz veya kendiniz çalışabilirsiniz.okulumda sözel sınıfı olsa keşke koskoca okuldan sadece 3 kişi sözel okumak istediği için
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
tebrikler umarım bende benzer bir sonuç yapabilirim
Eşit ağırlık ile derslerimiz hemen hemen aynı. Sadece kendin felsefe Grubu na çalışman lazım ve okul sınavlarından ayt matematik ten biraz düşük alırsın o da çok sorun değil.okulumda sözel sınıfı olsa keşke koskoca okuldan sadece 3 kişi sözel okumak istediği için
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
tebrikler umarım bende benzer bir sonuç yapabilirim
TM nedir ?Okuldaki TM derslerinde hocalarına söyleyerek sözel derslere katılabilirsiniz veya kendiniz çalışabilirsiniz.
Dediğiniz şey mantıklı fakat okul sınavlarına mecbur olarak TM'den giricem okul derslerimde o kadarda iyi değilOkuldaki TM derslerinde hocalarına söyleyerek sözel derslere katılabilirsiniz veya kendiniz çalışabilirsiniz.
Eşit ağırlıkTM nedir ?
TM= Türkçe ve MatematikTM nedir ?
Edebiyat konuları sözellerde daha ileride oluyor diye biliyorum o sorun çıkartır mı ?Eşit ağırlık ile derslerimiz hemen hemen aynı. Sadece kendin felsefe Grubu na çalışman lazım ve okul sınavlarından ayt matematik ten biraz düşük alırsın o da çok sorun değil.
Bu sene ortalamanız 80 olduğunda OBP puanınız 80 ve üzeri oluyor mu, hesaplar mısınız?Dediğiniz şey mantıklı fakat okul sınavlarına mecbur olarak TM'den giricem okul derslerimde o kadarda iyi değil
ben bilişim okuyorum bu sayısal sayılıyor değil mi ?TM= Türkçe ve Matematik
SAY= Matematik ve Fen
SÖZ= Felsefe, Sosyoloji, Din Kültürü, Mantık vs.
Hayır aynı konular.Edebiyat konuları sözellerde daha ileride oluyor diye biliyorum o sorun çıkartır mı ?