Eşit ağırlık okuyup sınava sözelden girersem başarılı olabilir miyim ?

Remi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
2,272
Önceden bir konu açmıştım Sayısal ve Eşit ağırlık ile ilgili kararımdan vazgeçip tarih okumaya karar verdim ama okulumda sözel sınıfı yok eşit ağırlıktan sözel sınava girmek zor olur mu ?

Sözel soruları hiç kolay olmuyor. Sınav esnasında bir TM'ci maksimum 15 soru yapabilir. TM'yi bırakıp sözele yoğunlaşmalısın halen tarih okumayı istiyorsan.
Not: TM'ciyim.

Önceden bir konu açmıştım Sayısal ve Eşit ağırlık ile ilgili kararımdan vazgeçip tarih okumaya karar verdim ama okulumda sözel sınıfı yok eşit ağırlıktan sözel sınava girmek zor olur mu ?
Eşit ağırlık sınıfındaydim sözelden girdim. 1928. Oldum. Evet başarılı olabilirsin 👍

Sözel soruları hiç kolay olmuyor. Sınav esnasında bir TM'ci maksimum 15 soru yapabilir. TM'yi bırakıp sözele yoğunlaşmalısın halen tarih okumayı istiyorsan.
Not: TM'ciyim.
okulumda sözel sınıfı olsa keşke koskoca okuldan sadece 3 kişi sözel okumak istediği için
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Eşit ağırlık sınıfındaydim sözelden girdim. 1928. Oldum. Evet başarılı olabilirsin 👍
tebrikler umarım bende benzer bir sonuç yapabilirim

okulumda sözel sınıfı olsa keşke koskoca okuldan sadece 3 kişi sözel okumak istediği için

Okuldaki TM derslerinde hocalarına söyleyerek sözel derslere katılabilirsiniz veya kendiniz çalışabilirsiniz.

Eşit ağırlık ile derslerimiz hemen hemen aynı. Sadece kendin felsefe Grubu na çalışman lazım ve okul sınavlarından ayt matematik ten biraz düşük alırsın o da çok sorun değil.

• Beğen
Reaksiyonlar: Remi
Eşit ağırlık ile derslerimiz hemen hemen aynı. Sadece kendin felsefe Grubu na çalışman lazım ve okul sınavlarından ayt matematik ten biraz düşük alırsın o da çok sorun değil.
Edebiyat konuları sözellerde daha ileride oluyor diye biliyorum o sorun çıkartır mı ?

Dediğiniz şey mantıklı fakat okul sınavlarına mecbur olarak TM'den giricem okul derslerimde o kadarda iyi değil
Bu sene ortalamanız 80 olduğunda OBP puanınız 80 ve üzeri oluyor mu, hesaplar mısınız?

TM= Türkçe ve Matematik
SAY= Matematik ve Fen
SÖZ= Felsefe, Sosyoloji, Din Kültürü, Mantık vs.
ben bilişim okuyorum bu sayısal sayılıyor değil mi ?
ve zor mu sayısal çünkü daha kombinasyonda 1 derste 1 soru yapıyoruz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,302
Üyeler
183,820
Son üye
Zafer Güneş
Geri