Neler Yeni

Eski bir iPhone modeli almayı düşünenler buraya!

BarbaraPalvin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,807
İsim
Umut
İlgilendiği Kategoriler
her şey

Çağrı Yılmaz

80+ Silver
Hocam kamera açısından gerçekten iphone'u geçebileni görmedim.

Diyelim ben arkadaşlarla kafeye gidiyorum masada o elma simgesi olmasını istiyorum ve bunu bir güç simgesi olarak görüyorum. Hangi çin / kore telefonu bunu sağlayabilir? Öyle özgüvensiz birey davranışıdır demeden önce oturup düşünülmesi gereken, neden huawei, xiaomi demiyorum da iphone diyorum. bunu bi oturup düşünmek gerek. 30k'ya katlanabilir, 15k'ya s21 almak yerine 7-8K'ya iphone tercih ederim. çünkü pahalı olan iki telefonda instagram story'i bildiğin kalitede atıyor :)
Hocam bende 5s vardı kamerası çok iyiydi ona lafım yok.Şu andada iPhone XS Max kullanıyorum.
Diyelim ben arkadaşlarla kafeye gidiyorum masada o elma simgesi olmasını istiyorum
O zaman sen apple seviyorsun ona bir şey diyemeyiz

ve diğer dediklerinden bir şey anlamadım.

Ne yani bu? Tehdit mi ediyorsun?
hayır

Úrsula Corberó

80+ Bronze
Şahsen şuan 5000 liram olsa gidip SE2020 alırdım ama bataryası 1800 mah çok saçma günde en az 2 defa şarja takmak gerekiyo.

MrBeast

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Tamam iyi iphone kullanıyorsunuz ama iphone'dan daha iyi f/p telefonlar var bunu kabullenin artık.

Mesaj otomatik birleştirildi:

Bak bu arkadaş millete telefondan anlamıyorsunuz diye toprak atıyordu banlandı.
E biz diyoruz zaten onlar fiyat performans :D xiaomi ceo su akılsız mı iphone kullanıyor? Adam zengin biliyor daha iyi olduğunu alıyor. Fiyat performans arayan xiaomi alır ama biz burda fiyattan değil sadece performanstan bahsediyoruz 2500 tllik telefonlarla 7000 tllik telefonu karşılaştırıyorsunuz

Gocer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
467
İsim
Göktuğ Göçer
hocam forumda çok fazla iphone karşıtı insan var parası olmadığı için alamıyor ( gayet normal bir durum tr de yaşıyoruz herkesin durumu iyi değil )
ama kendi alamadığı için sadece internetten gördüğü boş bilgileri papağan gibi tekrarlıyorlar böyle insanları yazış şeklinden bile anlıyorum bunlara cevap vermemek en mantıklısı
aynen öyle dediğine fazlasıyla katılıyorum herkesin bütçesi yok isteğen isteği telefonu alır ama 2 bin liralik Xiaomi kullanıp apple a iphone alınmaz çöp yazmaları çocukça

HoYeon Jung

80+ Gold
Şahsen şuan 5000 liram olsa gidip SE2020 alırdım ama bataryası 1800 mah çok saçma günde en az 2 defa şarja takmak gerekiyo.
Dostum benim kullandığım Android telefonun 4100mah bataryası var, oyun oynadığım zaman 3 kere bile şarja taktığım oluyor. Oyun oynamazsan 1 günün çıkarır rahatlıkla, takılmayın şöyle şeylere.

Gocer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
467
İsim
Göktuğ Göçer
Günümüzde hala iPhone 6S veya 7 gibi telefonları ucuz olmayan fiyatları ile almak isteyenler var.

Bir iPhone kullanıcısı olarak bizzat bu konuyu değerlendirdim ve alttaki sonuçları aldım.

Ayrıca bu dediklerim IPad'ler için de geçerli.

--------------------------------------------------------

Bir iPhone telefon 5-6 yıl tam şekilde güncelleme desteği alır fakat güncelleme desteği bitince maksimum 1 yıl sonra uygulamalarla alakalı sorunlar yaşarsınız.

Bir Android telefon genelde 2 veya 3 yıl tam şekilde güncelleme desteği alır ama güncelleme desteği bitince uzun yıllar boyunca gündelik işlerde veya uygulamalarda bir sorun yaşamadan kullanırsınız.

Özetle.

IPhone'ların güncelleme desteği uzun.
Destek bittikten sonraki süreç kısa.

Android'lerin güncelleme desteği kısa.
Fakat destek bittikten sonraki süreç uzun.

Bu yüzden 6S, 7 gibi iPhone modellerini almayın. Onun yerine eli yüzü düzgün bir Android telefon alın.
günümüzde iphone 6 ve 7 serisini kullanan epey kişi var benimde gözlemlediğim kadarıyla iphone 7 günlük kullanımda ve oyun performansı olarak fazlasıyla yeterli bir telefon youtube testleride mevcut 2000 tl civarına android almaktansa iphone 7 almak bence daha mantıklı

Úrsula Corberó

80+ Bronze
Dostum benim kullandığım Android telefonun 4100mah bataryası var, oyun oynadığım zaman 3 kere bile şarja taktığım oluyor. Oyun oynamazsan 1 günün çıkarır rahatlıkla, takılmayın şöyle şeylere.
Evet telefondan hiç oyun oynamam en fazla bulmaca fln zaman geçirecek oyunlar sizce alınır mı android kullanmak istemiyorum ikinci el 8 de olabilir siz ne alırdınız?

şahin doğan

80+ Platinum
Evet telefondan hiç oyun oynamam en fazla bulmaca fln zaman geçirecek oyunlar sizce alınır mı android kullanmak istemiyorum ikinci el 8 de olabilir siz ne alırdınız?
8 alınabilir ama fiyata bağlı 3800 bazen daha aşşağısına veya max 4000 civarına se 2020 var o da mantıklı

MrBeast

80+ Gold
En İyi Cevap
1
bataryayı 2.5 ile çarp sonra 4500 mAh android telefon iyi midir diye konu aç muhtemelen çoğu kişi iyi der.

İşte o 4500 mAh android ile 1800 mAh ios şarjı nerdeyse eşit sürede bitiyor ama sen 1800 mAh iphone iyi mi diye konu açsan %90 kötü der 🤣 herkes mAh a bakıyor çünkü

HoYeon Jung

80+ Gold
Hocam alınabilir kameraya önem veriyorsan falan tam senlik. Aslında Android istesen S20FE SD865 önerirdim ama istemiyorsun. iOS istiyor isen al derim. 8 ile SE kıyaslanamaz bile.

şahin doğan

80+ Platinum
Hocam alınabilir kameraya önem veriyorsan falan tam senlik. Aslında Android istesen S20FE SD865 önerirdim ama istemiyorsun. iOS istiyor isen al derim. 8 ile SE kıyaslanamaz bile.
ikinci el iphone 8 in 5500 tl olabileceğini zannetmiyorum :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,551
Üyeler
164,864
Son üye
Ventrecsialı Uzaylı
Top Bottom