Eski bir tableti değerlendirme

AK47

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
840
Lise zamanında okul tableti vermişlerdi general mobile ın E-tab 5 diye. Bayadır kullanmıyordum geçenlerde alıp şarja taktım falan baya çalışıyor. Bu tableti böyle ikinci ekran gibi kullanma şansımız var mıdır acaba? Varsa ne gibi bir şey yapmak gerekir? Ya da nasıl değerlendirebiliriz?

Fikrim saçma gelebilir mi bilmem usb bağlayıp film falan izlenir ?
Yok hocam saçma değil de netflix yüklemiştim izliyorum zaten :D ben daha farklı şekilde değerlendirilebilir mi onun peşindeyim.

Web sunucusu yapanlar var mesela, bilgisayarın yanında ikinci ekran gibi kullananlar var mesela. Bir çırpıda aklıma gelenler bunlar.

Web sunucusu yapanlar var mesela, bilgisayarın yanında ikinci ekran gibi kullananlar var mesela. Bir çırpıda aklıma gelenler bunlar.
İşte o ikinci ekran gibi kullanmayı nasıl yapabilirim onu bilmiyorum bende.

Ben ekranı kırık tabletimin anakartını smart olmayan televizyonumuza takıp android tv gibi kullanmayı düşünüyorum.

Ben ekranı kırık tabletimin anakartını smart olmayan televizyonumuza takıp android tv gibi kullanmayı düşünüyorum.
Yapabilirsen haber ver yinede, geçenlerde bir arkadaşım tabletine windows kuran var demişti onu araştırıyorum şimdi :D

Yapabilirsen haber ver yinede, geçenlerde bir arkadaşım tabletine windows kuran var demişti onu araştırıyorum şimdi :D
Basit bir işlem bu dediğim. HDMI ile televizyona bağlayacağım. Dönüştürücü ile mouse takacağım. Bir aksilik olmaz diye düşünüyorum.

• Beğen
Reaksiyonlar: AK47
Basit bir işlem bu dediğim. HDMI ile televizyona bağlayacağım. Dönüştürücü ile mouse takacağım. Bir aksilik olmaz diye düşünüyorum.
Bazı televizyonlar görüntünün geldiği yeri tanımlayamayabiliyor veya tam tersi de olabiliyor o yüzden söyledim.

Genelde ortalıkta veletlik amacıyla sallayan tiplerdir, X86 mimarili bir işlemci varsa rahatlıkla kurabilirsiniz tabii, orası ayrı :)

• Beğen
Reaksiyonlar: AK47
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,685
Üyeler
186,772
Son üye
Ygit_szr33
Geri