Neler Yeni

Eski bir tableti değerlendirme

AK47

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
761
İsim
Yılmazhan Yıldız
Lise zamanında okul tableti vermişlerdi general mobile ın E-tab 5 diye. Bayadır kullanmıyordum geçenlerde alıp şarja taktım falan baya çalışıyor. Bu tableti böyle ikinci ekran gibi kullanma şansımız var mıdır acaba? Varsa ne gibi bir şey yapmak gerekir? Ya da nasıl değerlendirebiliriz?

AK47

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
761
İsim
Yılmazhan Yıldız
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Fikrim saçma gelebilir mi bilmem usb bağlayıp film falan izlenir ?
Yok hocam saçma değil de netflix yüklemiştim izliyorum zaten :D ben daha farklı şekilde değerlendirilebilir mi onun peşindeyim.

HABAR

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,435
İsim
Ahmet Burak ARSLAN
Discord
HABAR#0001
Reddit
Either-Professor
Web sunucusu yapanlar var mesela, bilgisayarın yanında ikinci ekran gibi kullananlar var mesela. Bir çırpıda aklıma gelenler bunlar.

AK47

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
761
İsim
Yılmazhan Yıldız
Web sunucusu yapanlar var mesela, bilgisayarın yanında ikinci ekran gibi kullananlar var mesela. Bir çırpıda aklıma gelenler bunlar.
İşte o ikinci ekran gibi kullanmayı nasıl yapabilirim onu bilmiyorum bende.

Yasin Çelik

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,807
İsim
Yasin Çelik
Instagram
yasincelikz
Ben ekranı kırık tabletimin anakartını smart olmayan televizyonumuza takıp android tv gibi kullanmayı düşünüyorum.

AK47

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
761
İsim
Yılmazhan Yıldız
Ben ekranı kırık tabletimin anakartını smart olmayan televizyonumuza takıp android tv gibi kullanmayı düşünüyorum.
Yapabilirsen haber ver yinede, geçenlerde bir arkadaşım tabletine windows kuran var demişti onu araştırıyorum şimdi :D

Yasin Çelik

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,807
İsim
Yasin Çelik
Instagram
yasincelikz
Yapabilirsen haber ver yinede, geçenlerde bir arkadaşım tabletine windows kuran var demişti onu araştırıyorum şimdi :D
Basit bir işlem bu dediğim. HDMI ile televizyona bağlayacağım. Dönüştürücü ile mouse takacağım. Bir aksilik olmaz diye düşünüyorum.

• Beğen
Reaksiyonlar: AK47

AK47

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
761
İsim
Yılmazhan Yıldız
Basit bir işlem bu dediğim. HDMI ile televizyona bağlayacağım. Dönüştürücü ile mouse takacağım. Bir aksilik olmaz diye düşünüyorum.
Bazı televizyonlar görüntünün geldiği yeri tanımlayamayabiliyor veya tam tersi de olabiliyor o yüzden söyledim.

HABAR

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,435
İsim
Ahmet Burak ARSLAN
Discord
HABAR#0001
Reddit
Either-Professor
Genelde ortalıkta veletlik amacıyla sallayan tiplerdir, X86 mimarili bir işlemci varsa rahatlıkla kurabilirsiniz tabii, orası ayrı :)

• Beğen
Reaksiyonlar: AK47
Top Bottom