KAANT10X 80+ Bronze Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 1,505 3 Ekim 2020 #1 Evde bu klavyeyi buldum kullanmak istersem nerede kullanabilirim ayrıca ucu nereye uyar Son düzenleme: 17 Nisan 2023
Wh897Xm 80+ Bronze Katılım 5 Nisan 2020 Mesajlar 1,811 En İyi Cevap 2 Dahası Reaksiyon skoru 1,076 İsim Micheal 3 Ekim 2020 #2 Çok yeni nesil bir Anakartın yoksa ona girer
ArdaM 80+ Gold Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 8,384 En İyi Cevap 2 Dahası Reaksiyon skoru 6,734 Konum Ordu İsim Arda Memiş Instagram @ardamemis_ Steam https://steamcommunity.com/id/ArdaMemis/ Twitter ardamemis_ Discord Arda#0014 3 Ekim 2020 #3 Remanent Cello yazmış: Çok yeni nesil bir Anakartın yoksa ona girer Devamı için tıklayın... Yeni nesillerde de var
Remanent Cello yazmış: Çok yeni nesil bir Anakartın yoksa ona girer Devamı için tıklayın... Yeni nesillerde de var
ArdaM 80+ Gold Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 8,384 En İyi Cevap 2 Dahası Reaksiyon skoru 6,734 Konum Ordu İsim Arda Memiş Instagram @ardamemis_ Steam https://steamcommunity.com/id/ArdaMemis/ Twitter ardamemis_ Discord Arda#0014 3 Ekim 2020 #4 Kasanın arka tarafında vardır girişi. En üstte kalır
StrangeRick 80+ Bronze Katılım 7 Temmuz 2020 Mesajlar 711 3 Ekim 2020 #5 AgRonnieXx yazmış: Evde bu klavyeyi buldum kullanmak istersem nerede kullanabilirim ayrıca ucu nereye uyarAlıntıyı görüntüle Devamı için tıklayın... hocam meraktan soruyorum bayağ eskimişte mekanik mi hani eski klavyeler mekanikti ya ondan soruyorm
AgRonnieXx yazmış: Evde bu klavyeyi buldum kullanmak istersem nerede kullanabilirim ayrıca ucu nereye uyarAlıntıyı görüntüle Devamı için tıklayın... hocam meraktan soruyorum bayağ eskimişte mekanik mi hani eski klavyeler mekanikti ya ondan soruyorm
N Nvidia_GF_FX_500 80+ Silver Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 3,302 En İyi Cevap 3 3 Ekim 2020 #6 1 ve 2'ye. Anakartında böyle bir port yoksa dönüştürücü alabilirsin. Ps2 To Usb Fiyatları ve Modelleri - Hepsiburada Ps2 To Usb fiyatları, ps2 to usb modelleri ve ps2 to usb çeşitleri uygun fiyatlarla burada. Tıkla, en ucuz ps2 to usb seçenekleri ayağına gelsin. www.hepsiburada.com Satın almadan önce dişi mi yoksa erkek mi lazım onları kontrol et.
1 ve 2'ye. Anakartında böyle bir port yoksa dönüştürücü alabilirsin. Ps2 To Usb Fiyatları ve Modelleri - Hepsiburada Ps2 To Usb fiyatları, ps2 to usb modelleri ve ps2 to usb çeşitleri uygun fiyatlarla burada. Tıkla, en ucuz ps2 to usb seçenekleri ayağına gelsin. www.hepsiburada.com Satın almadan önce dişi mi yoksa erkek mi lazım onları kontrol et.
KAANT10X 80+ Bronze Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 1,505 3 Ekim 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi #7 StrangeRick yazmış: hocam meraktan soruyorum bayağ eskimişte mekanik mi hani eski klavyeler mekanikti ya ondan soruyorm Devamı için tıklayın... Hocam mekanik hisli desem daha doğru olur
StrangeRick yazmış: hocam meraktan soruyorum bayağ eskimişte mekanik mi hani eski klavyeler mekanikti ya ondan soruyorm Devamı için tıklayın... Hocam mekanik hisli desem daha doğru olur