Neler Yeni

Eski Güç Kaynağı Günümüzde Yeterli mi?

Lenkin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Lenkin
Merhabalar arkadaşlar,
Yeni çok güçlü bir ekran kartı aldım (2070S) fakat PSU'm 2011'den kalma 730w 80+ bronze sertifikası olmasına rağmen çok fazla güvenemiyorum. Acaba çalıştırır mı? Ya da sorun yaşar mıyım? PSU alırken nelere dikkat etmem gerekiyor veya genel olarak sistem için yeterli olup olmayacağını nerden biliyoruz?

Emre Baş

80+ Gold
çalışrır ama daha güncel bir psu almanda fayda var 9 yıllık psu verimlilik düşmüştür baya 750w fsp marka alabilirsin

Beyfendiiii6

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,512
İsim
Batuhan ege
Daha güncel bişey almanı öneririm boşuna riske atma

• Beğen
Reaksiyonlar: Jaws

berkmoonn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
332
İsim
Berkay Kaygısız
Merhabalar arkadaşlar,
Yeni çok güçlü bir ekran kartı aldım (2070S) fakat PSU'm 2011'den kalma 730w 80+ bronze sertifikası olmasına rağmen çok fazla güvenemiyorum. Acaba çalıştırır mı? Ya da sorun yaşar mıyım? PSU alırken nelere dikkat etmem gerekiyor veya genel olarak sistem için yeterli olup olmayacağını nerden biliyoruz?
Çalışır ama 9 yıllık bir psu ya güvenmeyin Psu alacaksanız bilindik markalara yönelin FPS, CORSAİR, COOLAR MASTER gibi

FarukKusdil

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,279
İsim
Ömer Faruk Kuşdil
Çalıştırır ama sizin de düşündüğünüz gibi günrcel bir güç kaynağına geçmeniz daha iyi olur. Verimlilik sertifikasına ve marka kalitesine dikkat edebilirsiniz seçerken.

• Beğen

enezzers

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
117
İsim
enes durmuşçelebi
Psu n güçlü gayet ama arkadaşın da dediği gibi 9 yıl gibi ciddi bir zaman zarfı olmuş. PSU nu yenilemen taze olması kesinlikle daha faydalı olur. 750w 80+ ve üzeri işini görecektir

• Beğen

Lenkin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Lenkin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Çalışır ama 9 yıllık bir psu ya güvenmeyin Psu alacaksanız bilindik markalara yönelin FPS, CORSAİR, COOLAR MASTER gibi
Kullandığım PSU Avrupa’nın en iyi PSU markası olan Be Quiet markasının biraz da ona güveniyorum sanırım ama değiştirmeyi göz önünde bulunduracağım tez zamanda.

• Beğen

Jaws

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
225
İsim
Emre Şimşek
Instagram
emresmskk
Steam
Jexansx
730 W ise sıkıntı çıkarmaz sana fazlasıyla verim alırsın sıkıntı olmaz korkamana gerek yok her şey çok pahalı boşa masraf yapma :D

Lenkin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Lenkin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
730 W ise sıkıntı çıkarmaz sana fazlasıyla verim alırsın sıkıntı olmaz korkamana gerek yok her şey çok pahalı boşa masraf yapma :D
Ekran kartını aldıktan sonra ayıptır söylemesi cebimde 6TL para kaldı :( Evden dışarıya da çıkmadığım için aylığı da alamıyoruz aileden okul başlasa da kendi evime dönsem diye can atıyorum. Bakalım tez zamanda gene de bir kasayı baştan dizesim var :)

Top Bottom