Eski harddisk windows silme

Arda54_TR

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,347
Dostlar ilk önce durumu şöyle açıklayayım;

Benim eski bilgisayarımdan 2 ye bölümnüş 200gblık win 7 içeren bir harddiskim var ve yeni bir tane daha harddisk aldım(320gb)

Şimdi ben yeni sistem topladım sadwce ekran kartım kargoda onu bekliyorum planım şu şekilde win 7 olan harddiskle pc yi açıp win 10 kurmak için uefi vb. Şeyleri yapıp flasha atıcam ardından aldığım yeni harddiske win 10 kuracam

Sonra eski harddiskimde ki D kısmında ki fotoları silmeden win 7 yi silip 2ye bölünmüş kısmı tek parça yapmak istiyorum

Lütfen Yardımcı Olun

Anlamışsın herşeyi.

Nasıl yapıcam ama işte
Win 7 ile sistem açılmayabilir.
Eğer açılırsa normal bir şekilde UEFI Win 10 flash hazırlayın. Kurulum ekranında eski HDD'in C isimli bölümü Win 7'nin yüklü olduğu kısım sadece onu biçimlendirin dilerseniz yeter. Sonrası normal kurulum diğer bölüme dokunmayın.

Eski win 7 kurulu bölümü silin sonra diğer fotoğraflar olan bölümü genişlet diyin

Win 7 ile sistem açılmayabilir.
Eğer açılırsa normal bir şekilde UEFI Win 10 flash hazırlayın. Kurulum ekranında eski HDD'in C isimli bölümü Win 7'nin yüklü olduğu kısım sadece onu biçimlendirin dilerseniz yeter. Sonrası normal kurulum diğer bölüme dokunmayın.
👍
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Eski win 7 kurulu bölümü silin sonra diğer fotoğraflar olan bölümü genişlet diyin
Tamam ben nasıl sileceğimi bilmiyodum sağolun

Disk yönetimi bölümü var windowsta bunu izleyin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,659
Üyeler
186,924
Son üye
Crowley37
Geri