ESKİ HDD W10 YENİ HDD WXP

tbugra0

80+
Reaksiyon skoru
18
Merhaba herkese çok basit bir sorum olacak tam bilgi almadan işlem yapmak istemedim. Bir arkadaşımın bilgisayarında w10 kurulu fakat harddisk hatası alıyoruz,biosa girdik bir sorun yok çıkartıp taktık aynı şekilde oldu bizde eski harddiski denemeyi istiyoruz acaba sorun harddisk’de mi yoksa başka bir şeyde mi diye.Sorun şu bozuk olarak varsaydığımız HDD’de windows 10 ama yeni takacağımzda XP kurulu.Diyelim ki taktık herhangi bir sorunla karşılaşır mıyız yoksa direk xp veya w10 mu bizi karşılar?

direkt işletim sistemi sizi karşılar. disk hatası için hdtune programı kullanarak diskleri tarayıp hatalara bakmanız lazım. yavaş tarama en kesin sonucu verir ama uzun sürer.şimdiden kolay gelsin

direkt işletim sistemi sizi karşılar. disk hatası için hdtune programı kullanarak diskleri tarayıp hatalara bakmanız lazım. yavaş tarama en kesin sonucu verir ama uzun sürer.şimdiden kolay gelsin
windows 10 mu karşımıza çıkar yoksa XP mi orayı tam anlayamadım da

windows 10 mu karşımıza çıkar yoksa XP mi orayı tam anlayamadım da
eski hddyi takarsanız içinde yüklü windows xp ise o açılır ikisini aynı anda bağlayıp açarsanız biosta özel olarak biri seçili değilse hangisinin açılacağını size sorar eğer sormazsa açılırken f8 gibi tuş komutuyla hızlıca boot seçim ekranından birim seçebilirsiniz

Geri