Neler Yeni

eski kız arkadaşa takıntılı hale gelmek

rua.06

80+
mezunum, kız arkadaşım üni kazanmisti ve sevdiğim halde ayrılmak istemisti bana çok zor geldi alisamadim arkadaş kalalım dedi kabul ettim veda ederken söylediği sözler aklımdan hiç çıkmıyor Kendine iyi bak gibi, kız mutlu mutlu geziyor hiç birsey olmamış gibi ve yaklaşık 1 ay oldu yeni engelledim dışarı cikiyorum insanları ona benzetiyorum ders çalışıyorum aklıma geliyor acaba şu an nabiyor vs diye düştüm boslugun içine nası çıkacağım olmuyor düzelemiyorum

Çatlı Reis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
886
İsim
Arif
mezunum, kız arkadaşım üni kazanmisti ve sevdiğim halde ayrılmak istemisti bana çok zor geldi alisamadim arkadaş kalalım dedi kabul ettim veda ederken söylediği sözler aklımdan hiç çıkmıyor Kendine iyi bak gibi, kız mutlu mutlu geziyor hiç birsey olmamış gibi ve yaklaşık 1 ay oldu yeni engelledim dışarı cikiyorum insanları ona benzetiyorum ders çalışıyorum aklıma geliyor acaba şu an nabiyor vs diye düştüm boslugun içine nası çıkacağım olmuyor düzelemiyorum
Bi hobi edin. Baktın olmuyo dışarı çık piyasa yap arkadaşlarınla. Başka kızlarla ilgilenirsen unutursun.

FurkanIIy

80+ Bronze
Ayrılma sebebi belli hocam. Seni aldatmamak için ayrılmış, doğru olanı da yapmış. Şu an sen onu düşünürken o başkalarıyla takılıyordur. Kötü ama yapacak bir şey yok. Sen de farklı kızlara yönel. Bir kaç aya kadar özledim mesajı gelecektir. Hiç sekmez.

dreamuiz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
414
İsim
Anıl Aykın
Kendi geleceğine yönel, üstte hocamın dediği gibi aldatmamak için ayrılmış ve dediği gibi doğru olanı yapmış. Bu durumu kabul etmekten başka çaren yok, arkadaş kalsan başkasıyla mutluluğunu görmen daha kötü olacak. 2 yıl oldu 2 yıllık ilişkimden ayrılalı, herhangi bir şeyle ilgilenmeyi keseyim. Bir boşluğa düştüğüm an aklıma geliyor ve sonra durumu kabullenip hayata devam etmem gerektiği geliyor aklıma. Yapacak bir şey yok. Onsuz doğduk; onsuzda yaşamaya devam edebiliriz.

rua.06

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ayrılma sebebi belli hocam. Seni aldatmamak için ayrılmış, doğru olanı da yapmış. Şu an sen onu düşünürken o başkalarıyla takılıyordur. Kötü ama yapacak bir şey yok. Sen de farklı kızlara yönel. Bir kaç aya kadar özledim mesajı gelecektir. Hiç sekmez.

Kendi geleceğine yönel, üstte hocamın dediği gibi aldatmamak için ayrılmış ve dediği gibi doğru olanı yapmış. Bu durumu kabul etmekten başka çaren yok, arkadaş kalsan başkasıyla mutluluğunu görmen daha kötü olacak. 2 yıl oldu 2 yıllık ilişkimden ayrılalı, herhangi bir şeyle ilgilenmeyi keseyim. Bir boşluğa düştüğüm an aklıma geliyor ve sonra durumu kabullenip hayata devam etmem gerektiği geliyor aklıma. Yapacak bir şey yok. Onsuz doğduk; onsuzda yaşamaya devam edebiliriz.
evet hocam sırf bu yüzden engelledim başka biriyle onu beraber görmem beni daha kötü duruma dusurecekti sizlerin dediği gibi kendi gelecegime odaklanmaya çalışacağım

dreamuiz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
414
İsim
Anıl Aykın

FurkanIIy

80+ Bronze
evet hocam sırf bu yüzden engelledim başka biriyle onu beraber görmem beni daha kötü duruma dusurecekti sizlerin dediği gibi kendi gelecegime odaklanmaya çalışacağım
Geleceğe odaklanmak güzel bir seçenek fakat bir süre sonra ufak bir boşluğun olduğunda aklına o gelecektir. Yeni aşklara yelken aç hocam. Dünya böyle maalesef. Çok seviyorsun, bağlanıyorsun. Belki o da seni çok seviyor. Fakat en ufak bir şeyde sanki hiç sevmemiş gibi davranıyor. Sonra sorgulamalar başlıyor; yalan mı söyledi, aldattı mı falan diye. Takmamak gerekiyor. Şu devirde doğru düzgün seven birini hiç görmedim. Arkadaşlarımın hepsi hemen hemen aynı problemleri yaşıyor. Tek çözüm onlar gibi olmak galiba. Yoksa ömrümüz Atilla İlhan gibi gelmeyecek birine şiir yazmakla geçer. :D

rua.06

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Geleceğe odaklanmak güzel bir seçenek fakat bir süre sonra ufak bir boşluğun olduğunda aklına o gelecektir. Yeni aşklara yelken aç hocam. Dünya böyle maalesef. Çok seviyorsun, bağlanıyorsun. Belki o da seni çok seviyor. Fakat en ufak bir şeyde sanki hiç sevmemiş gibi davranıyor. Sonra sorgulamalar başlıyor; yalan mı söyledi, aldattı mı falan diye. Takmamak gerekiyor. Şu devirde doğru düzgün seven birini hiç görmedim. Arkadaşlarımın hepsi hemen hemen aynı problemleri yaşıyor. Tek çözüm onlar gibi olmak galiba. Yoksa ömrümüz Atilla İlhan gibi gelmeyecek
gerçekten beni çok yıprattı hocam yeni yelkenlere heves falan kalmadı bağlanmamak gerekmiş onu anladık buda bize ders oldu takmamaya çalışacağım artık

Top Bottom