Neler Yeni

Eski laptop yenileme

Dahası  
Reaksiyon skoru
307
İsim
Kemal Can Kaltsak
Dostlar ekte koyduğum cihaz var elimde YouTubeda bile video dona dona gidiyor Windows 8.1 cihaz ben sadece YouTubeden ders video izileybilecek hale gelmesi için Rami 8 GB ye HDD yi de çıkarıp SSD almak istiyorum 240 GB hangisinin almaliyim kaç GB ram destekliyor ssd takılıyor mu takiliyorsa link atacak varmı şimdiden teşekkürler

Ekler

• Screenshot_2024-12-26-18-21-10-818_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2024-12-26-18-21-10-818_com.android.chrome.jpg
    541.8 KB · Hit: 35

Lady-Of-Ice

80+ Gold
Cpu-z den Spd fotografını atar mısınız? Memort slot selection kısmına tıklayın. Kaç slot çıkıyor; ona da bakın.

Son düzenleme:

Vapelord

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
187
İsim
Yağız DERELİ
Dahası  
Reaksiyon skoru
307
İsim
Kemal Can Kaltsak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
-Şunu indirip kurun: https://www.cpuid.com/downloads/cpu-z/cpu-z_2.13-en.exe
-Daha sonra da fotoda gösterdiğim slot kısmında kaç adet slot ismi varsa onu söyleyin. Aynısı gibi ekran görüntüsü de paylaşın.
Alıntıyı görüntüle
Hocam merhabalar sorun olmazsa insta verme şansınız varmı bana
Mesaj otomatik birleştirildi:

Cpu-z den Spd fotografını atar mısınız? Memort slot selection kısmına tıklayın. Kaç slot çıkıyor; ona da bakın.
Merhaba

Hocam merhabalar sorun olmazsa insta verme şansınız varmı bana

Merhaba
Şu ikisi uyumlu olurmu hocam 16 ram yapma şansım varmı birde 8 le 16 çok fark eder mi

Ekler

• IMG_20241228_184452.jpg
    IMG_20241228_184452.jpg
    2.7 MB · Hit: 14
  • Screenshot_2024-12-28-18-51-13-379_com.amazon.mShop.android.shopping.jpg
    Screenshot_2024-12-28-18-51-13-379_com.amazon.mShop.android.shopping.jpg
    400 KB · Hit: 13
  • Screenshot_2024-12-28-18-50-27-007_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2024-12-28-18-50-27-007_com.android.chrome.jpg
    450.6 KB · Hit: 12
Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
307
İsim
Kemal Can Kaltsak
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Enes Özkan
Hocam çok teşekkür ederim SSD olsrak ne tavsiye edersiniz birde bunların montaj işlemi zor olur mu kendim yapmayı düşünüyorum da
Hocam 500gb istiyorsanız attığınız kioxia iyidir hepsiburadada 100tl daha ucuz akakcede öyle gösteriyordu. Montaj zor olmaz dikkatli davrandığın sürece sorunsuz yaparsın anakarta vida düşürmemeye dikkat et sonra bulması zor oluyor :) ssd'yi direkt harddiski çıkardığın yere takacaksın eğer hiç termal macun değişimi yapmadıysan bilgisayarın termal macunu da değiştirsen güzel olur bir de ek bir öneri yapayım sadece ders videosu izliyorsan upgrade yapmadan sadece linux kurarak laptopu kullanılabilir hale getirebilirsin linux konusuna çok hakim değilim eğer onu düşünecek olursan konu açıp bilen arkadaşlara danışabilirsin. Bir de ram'i almadan önce ne olur ne olmaz kendin laptopun arkasını açıp fazladan ram yuvası var mı diye bir kontrol et bazen yazılımlarda hatalı gözüküyor benim laptopta 8 tane ram girişi gözüküyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
307
İsim
Kemal Can Kaltsak
Hocam 500gb istiyorsanız attığınız kioxia iyidir hepsiburadada 100tl daha ucuz akakcede öyle gösteriyordu. Montaj zor olmaz dikkatli davrandığın sürece sorunsuz yaparsın anakarta vida düşürmemeye dikkat et sonra bulması zor oluyor :) ssd'yi direkt harddiski çıkardığın yere takacaksın eğer hiç termal macun değişimi yapmadıysan bilgisayarın termal macunu da değiştirsen güzel olur bir de ek bir öneri yapayım sadece ders videosu izliyorsan upgrade yapmadan sadece linux kurarak laptopu kullanılabilir hale getirebilirsin linux konusuna çok hakim değilim eğer onu düşünecek olursan konu açıp bilen arkadaşlara danışabilirsin. Bir de ram'i almadan önce ne olur ne olmaz kendin laptopun arkasını açıp fazladan ram yuvası var mı diye bir kontrol et bazen yazılımlarda hatalı gözüküyor benim laptopta 8 tane ram girişi gözüküyor
Hocam teşekkür ederim akşama içini açıp fotoğraf atacağım bakma şansınız olursa çok sevinirim

Top Bottom