Çok pardon yanlış yazmışım düzelttim simdiİşlemci masaüstü işlemcisi diyor internet. Bilgisayarıma sağ tıklayıp özellikler dermisiniz? Edit: E E2-1800 işlemci. 64 bit destekliyor. 64 bit Windows kurun.
Nasıl kuracağımi bilmiyorum ondan konuyu açtımİşlemci masaüstü işlemcisi diyor internet. Bilgisayarıma sağ tıklayıp özellikler dermisiniz? Edit: E E2-1800 işlemci. 64 bit destekliyor. 64 bit Windows kurun.
Etiketleyin beni konuya yardımcı olayım.Çok pardon yanlış yazmışım düzelttim simdi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Nasıl kuracağımi bilmiyorum ondan konuyu açtım
@qwerty1029384756 Eski laptopta iso dosyası yüklemeye çalışıyorum fakat Explorer tarayıcının sorunlarından dolayı eski bilgisayardan inmiyor. 2. bilgisayardan flash diske iso dosyasini indirip eski bilgisayara atiyorum fakat ISO yu açtığımda ISO yu yazabilecegim diskler kısmında flash disk gözükmüyor (sadece DVD sürücüsü var). İso dosyasini 2. bilgisayardaki rufus da tanımıyor. (2-3 tane böyle iso dosyası denedim hiçbirini tanımadı)Etiketleyin beni konuya yardımcı olayım.
Bu sizin ana bilgisayarınız değil değil mi?@qwerty1029384756 Eski laptopta iso dosyası yüklemeye çalışıyorum fakat Explorer tarayıcının sorunlarından dolayı eski bilgisayardan inmiyor. 2. bilgisayardan flash diske iso dosyasini indirip eski bilgisayara atiyorum fakat ISO yu açtığımda ISO yu yazabilecegim diskler kısmında flash disk gözükmüyor (sadece DVD sürücüsü var). İso dosyasini 2. bilgisayardaki rufus da tanımıyor. (2-3 tane böyle iso dosyası denedim hiçbirini tanımadı)
2. laptop dediğim eski bilgisayar değil. Eski bilgisayardaki (64 bit kurmaya çalıştığım) bazı sorunlardan dolayı ISO dosyasını başka bir bilgisayardan indirdim ve ordan flash disk yoluyla eski olana aktardim. Fakat olmadı.Bu sizin ana bilgisayarınız değil değil mi?
Rufus ile yazdırın ISO'yu.2. laptop dediğim eski bilgisayar değil. Eski bilgisayardaki (64 bit kurmaya çalıştığım) bazı sorunlardan dolayı ISO dosyasını başka bir bilgisayardan indirdim ve ordan flash disk yoluyla eski olana aktardim. Fakat olmadı.
Dedim ya rufus hata verdi ve dosyayı tanımadı. (2-3 tane ISO denedim böyle)Rufus ile yazdırın ISO'yu.
Ssd varsa direkt 10 kurabilirsiniz.Dedim ya rufus hata verdi ve dosyayı tanımadı. (2-3 tane ISO denedim böyle)
İşlemci kötü zorlamaya gerek yok.Ssd varsa direkt 10 kurabilirsiniz.
WinToUsb diye bir uygulama var birde onunla deneyin.İşlemci kötü zorlamaya gerek yok.
Rufusta eski diskleri goruntule gibi bir kisim olacak onu acarsaniz gorur@qwerty1029384756 Eski laptopta iso dosyası yüklemeye çalışıyorum fakat Explorer tarayıcının sorunlarından dolayı eski bilgisayardan inmiyor. 2. bilgisayardan flash diske iso dosyasini indirip eski bilgisayara atiyorum fakat ISO yu açtığımda ISO yu yazabilecegim diskler kısmında flash disk gözükmüyor (sadece DVD sürücüsü var). İso dosyasini 2. bilgisayardaki rufus da tanımıyor. (2-3 tane böyle iso dosyası denedim hiçbirini tanımadı)