Neler Yeni

Eski laptop'u nasıl hızlandırabilirim ?

hamzacolk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
977
İsim
Hamza Çolak
Instagram
hamzacolk
Arkadaşlar elimde çok eski bir laptop var. Her şekilde her yerde yavaş google açılma süresinden tutun bilgisayarın kendi uygulamalarına kadar her yerde yavaş. Para harcamadan nasıl daha kullanılabilir hale getirebilirim? etkili olacağını düşündüğünüz videoların linkini de atabilirsiniz.

Unidentified

80+ Silver

Nachi

80+ Platinum
Arkadaşlar elimde çok eski bir laptop var. Her şekilde her yerde yavaş google açılma süresinden tutun bilgisayarın kendi uygulamalarına kadar her yerde yavaş. Para harcamadan nasıl daha kullanılabilir hale getirebilirim? etkili olacağını düşündüğünüz videoların linkini de atabilirsiniz.
Macun yenile ssd tak format at
Mesaj otomatik birleştirildi:

para harcamadan olmaz.

hamzacolk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
977
İsim
Hamza Çolak
Instagram
hamzacolk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Macun yenile ssd tak format at
Mesaj otomatik birleştirildi:

para harcamadan olmaz.
format yeni atıldı.
para harcamadan demiştim yani sistem üzerinde yapbileceğim şeyleri sordum.

keskin53

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
keskin surgun
Temiz kurulum yap ve sonra windows ince ayarlamalar yap (kurulum sonra defender ve windows ile gelen progları kaldır uptade yi kaldır )

hamzacolk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
977
İsim
Hamza Çolak
Instagram
hamzacolk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bu rehberi uyguluyorum inşallah farkeder.

Dahası  
Reaksiyon skoru
233
İsim
Burak BARDAKCI
İlgilendiği Kategoriler
GYMMMMMMMMM
Googleden Ram falan mı indirmek istiyon kanka para harcamadan hızlandıramazsın o kadar etki için, en fazla antivirüs indirip oradan hızlandır yoksa başka türlü olmaz

hamzacolk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
977
İsim
Hamza Çolak
Instagram
hamzacolk
Googleden Ram falan mı indirmek istiyon kanka para harcamadan hızlandıramazsın o kadar etki için, en fazla antivirüs indirip oradan hızlandır yoksa başka türlü olmaz
O kadar etki dediğin biraz daha kullanılabilir olsun dedim. Aynen kanka googledan ram indirdim hızlandı.

Top Bottom