Dostum aynı özelliklere sahibiz senin cihazla 8. Yaşına girmek üzere keşke 5-6 yıllık olsa. Üzgünüm ama bu saatten sonra bu ölü sisteme yapacak hiçbir şey yok. Artık yorgun artık bitik. Artık gitmek istiyor bu dünyadan çalışmak istemiyor baba yorgun.İşlemcim i5 4200m ekran kartı gt 840m 5 6 yıllık minecrafta 15 fps alıyom nasıl hızlandırabilirim
Aynen, yetiştirmem gereken tonla konu var.Utanio arkadasAlıntıyı görüntüle
Aynen, yetiştirmem gereken tonla konu var.
Sınav telaşında olduğum için ayıracak vaktim yok. Yardımcı olamayacağımdan başkasının benim yerime yapmasını istemişim. Şakaların sınırını bilelim lütfen @kandes22 .
Deseydim sorular soracaktı arkadaş.Ve evet diyebilirdim, canım istedi demedim diyelim ki seni ne kadar ilgilendirir? O mesajı boş yapasın diye değil, görüp de yardım etmek isteyen olur diye atmıştım. (Geçmiş mesajlarımda aynı şeyi 10 kere anlattım zaten)"Harici karti kullanman lazim ama aciklayamaya vaktim yok" diyebilirdin
Deseydim sorular soracaktı arkadaş.Ve evet diyebilirdim, canım istedi demedim diyelim ki seni ne kadar ilgilendirir? O mesajı boş yapasın diye değil, görüp de yardım etmek isteyen olur diye atmıştım. (Geçmiş mesajlarımda aynı şeyi 10 kere anlattım zaten)
Şu açıklamayı yapmam da zaman kaybı benim için, bomboş olduğunu tescillemeyen adam yok forumda.