Eski Laptopuma usbden windows 10 yüklemek istiyorum ama hata alıyorum

Gkdnz.Ats

80+
Reaksiyon skoru
2
Elimde olan eski bir laptopa windows 10 yüklemek istiyorum ama usb belleği uefi olarak hazırladığımda bu hatayı alıyorum
legacy_boot.png

usb belleği legacy olarak hazırladığımda ise "an operating system wasn't found" hatası alıyorum nasıl çözebilirim?

Rufus ile yazma yapın.

rufus ile yapıyorum zaten ama gene aynı hatayı alıyorum
Siz iso seçerken bir hata yapmışsınız. Adımları düzgün izleyin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Boot tuşunu da bulmak lazım.

Siz iso seçerken bir hata yapmışsınız. Adımları düzgün izleyin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Boot tuşunu da bulmak lazım.
adımları kontrol ettim 7-8 defa farklı windowslarda denedim 7-8.1-10 gibi ama olmuyor

Elimde olan eski bir laptopa windows 10 yüklemek istiyorum ama usb belleği uefi olarak hazırladığımda bu hatayı alıyorumAlıntıyı görüntüle
usb belleği legacy olarak hazırladığımda ise "an operating system wasn't found" hatası alıyorum nasıl çözebilirim?
Sistemde UEFİ var mı? BİOS ayarlarında BOOT menüsüde Launch CSM ya da CSM ile alakalı bir şey görürseniz disabled yapıp tekrar dener misiniz?

Sistemde UEFİ var mı? BİOS ayarlarında BOOT menüsüde Launch CSM ya da CSM ile alakalı bir şey görürseniz disabled yapıp tekrar dener misiniz?
BIOS da öyle bir ayar yok ama çözdüm sorunu rufus ile hazırladığım legacy belleğin içindeki yazılımı görmüyor ama başka bir program ile yazdığımda gördü
aynı sorunu yaşayanlar için program: https://www.gezginler.net/indir/wintousb.html

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,154,070
Üyeler
183,517
Son üye
en7swz
Geri