Eski m2 leri yeni sisteme taktım

Atakankrn

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
250
Eski m2 lerimi yeni sisteme taktım. Yeni win11 kurucam bu m2 lerin içindeki win10 ve diğer tüm verileri nasıl silerim ? Temiz bir kurulum istiyorum

Önce temiz bir flash belleğe Rufus ile Windows 11 kurulum iso'su yazdır. Daha sonra bilgisayarı yeniden başlatıp flash bellekten boot et. Windows kurulumunda disk ekranına geldiğin zaman m.2 ssd'ye tıklayıp "Biçimlendir" diyeceksin. Biçimlendirildikten sonra içi tamamen boş olacak, SSD'nin ne kadar kapasitesi varsa o kadar boş alan gözükecek. Boşaldıktan sonra devam deyip üstüne Windows 11'i kur.

Önce temiz bir flash belleğe Rufus ile Windows 11 kurulum iso'su yazdır. Daha sonra bilgisayarı yeniden başlatıp flash bellekten boot et. Windows kurulumunda disk ekranına geldiğin zaman m.2 ssd'ye tıklayıp "Biçimlendir" diyeceksin. Biçimlendirildikten sonra içi tamamen boş olacak, SSD'nin ne kadar kapasitesi varsa o kadar boş alan gözükecek. Boşaldıktan sonra devam deyip üstüne Windows 11'i kur.
Bunları yapmadan önce Boot ettiğinde eski arayüzden başlat ki kafan karışmasın :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,950
Üyeler
183,924
Son üye
burak32tr
Geri