Diğer m2 takılı mi ?eski m2 ssd nin yerine taktım ama bilgisayarı açınca bios a atıyor ne yapmam lazım
hayır tek slot olduğu için yeniyi taktımDiğer m2 takılı mi ?
Windows kurdun mu eğer kurmadiysan diğer ssdde Windows vardır onu takhayır tek slot olduğu için yeniyi taktım
yeniye nasıl kurcam windows uWindows kurdun mu eğer kurmadiysan diğer ssdde Windows vardır onu tak
Flash belleğin falan var miyeniye nasıl kurcam windows u
bilgisayarda w11 var zaten ama yeni ssd için bidaha mı kurmam gerekiyoFlash belleğin falan var mi
W11 bilgisayarında yok diğer ssdinde var dostum işletim sistemleri depolama birimlerine kurulurbilgisayarda w11 var zaten ama yeni ssd için bidaha mı kurmam gerekiyo
peki bunun yerine bir aparat alıp taksam olur muW11 bilgisayarında yok diğer ssdinde var dostum işletim sistemleri depolama birimlerine kurulur
Eğer Windows kuramıyorsan baska biseyle uğraşma bilgisayarcilar 150 200 tl ye kurarlarpeki bunun yerine bir aparat alıp taksam olur mu
Diğer SSD'yi tak sonra yeni aldığın SSD'ye dönüştürücü alarak tak. Formatla uğraşma hemde iki SSD'yi de rahatça kullan.peki bunun yerine bir aparat alıp taksam olur mu