Neler Yeni

Yardım Eski Masamı Satamadım Ne Yapmalıyım

MüslümGürses

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Eski masamı satıp yerine yeni L Masa alıcaktım. Eski masamı Satamadım. Ama yeni masa almak da kararlıyım. Ne yapabilirim? Eski masamın 2.el değeri 500-600 civarında cöpe atamam da. Ne yapmamı önerirsiniz
Teşekkürler

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
suriler varsa onlara git durumu anlat belki alır

Ricciardo

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,905
İsim
Mehmet
Masanı biraz değiştirmeyi deneyebilirsin. Belki marangoz masanı L masaya çevirebilir.

MüslümGürses

80+ Silver
En İyi Cevap
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
suriler varsa onlara git durumu anlat belki alır
Olabilir hocam aslında eski masam da öyle kötü kırık işe yaramaz bir şey değil de niye Satamadım onu anlamadım kafam karıştı iyice
Mesaj otomatik birleştirildi:

Masanı biraz değiştirmeyi deneyebilirsin. Belki marangoz masanı L masaya çevirebilir.
Hocam sordum onlarıda çok masraf çıkıyor ve masa tam bir şekil almıyor

Hocam aklınıza bir şey gelir diye masanın fotoğrafını koyuyorum

Buyrun

Ekler

• Screenshot_2021-03-07-15-12-52-811.jpg
    Screenshot_2021-03-07-15-12-52-811.jpg
    388.5 KB · Hit: 39

Ricciardo

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,905
İsim
Mehmet
Olabilir hocam aslında eski masam da öyle kötü kırık işe yaramaz bir şey değil de niye Satamadım onu anlamadım kafam karıştı iyice

Hocam sordum onlarıda çok masraf çıkıyor ve masa tam bir şekil almıyor

Hocam aklınıza bir şey gelir diye masanın fotoğrafını koyuyorum

Buyrun
Ben olsam kitaplığa yol verir, soldaki ayağın aynısını sağ tarafa yaptırırdım. Öyle çok temiz olur. İstersen sağ veya sol tarafın da duvar olacak şekilde yerleştirirsen duvara da 2 raf sabitlersin, gayet temiz ve şık bir şey ortaya çıkar. Yine de marangoza ihtiyacın olur ama sadece bi kitaplığı ayırıp bir ayak yapacak çok tutmaması lazım.

En İyi Cevap
1
Bence piaysadan uyguna koy çöp olmasın en azından

MüslümGürses

80+ Silver
En İyi Cevap
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben olsam kitaplığa yol verir, soldaki ayağın aynısını sağ tarafa yaptırırdım. Öyle çok temiz olur. İstersen sağ veya sol tarafın da duvar olacak şekilde yerleştirirsen duvara da 2 raf sabitlersin, gayet temiz ve şık bir şey ortaya çıkar. Yine de marangoza ihtiyacın olur ama sadece bi kitaplığı ayırıp bir ayak yapacak çok tutmaması lazım.
Kitaplığı ben kendim matkapla da ayırabiliyorum hocam

Bence piaysadan uyguna koy çöp olmasın en azından
Fiyatını düşürdüm şimdi hocam bakalım satarsak yenisini alırım satamazsam @Ricciardo hocamın dediği gibi yaparım

Hepra

80+ Silver
En İyi Cevap
13
Fiyatını düşür, resmini attığın masayı satmaya çalışıyorsan 500 liraya alan olmaz.

Ricciardo

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,905
İsim
Mehmet
Kitaplığı ben kendim matkapla da ayırabiliyorum hocam
E ne güzel, herhalde elinizden de el işi geliyor sanıyorum. Soldaki ayağın ölçülerini alıp marangozdan fiyat istersiniz. Uygun bir yerden ayağı alır, kitaplığı ayırıp yerine takarsınız, sade bir masanız olur. İsterseniz de ekstradan duvara sabitlenen raflardan alırsınız 2 tane, onlara da eşyalarınızı, kitaplarınızı veya birkaç süs eşya koyarsınız. Mis gibi olur.

MüslümGürses

80+ Silver
En İyi Cevap
3
E ne güzel, herhalde elinizden de el işi geliyor sanıyorum. Soldaki ayağın ölçülerini alıp marangozdan fiyat istersiniz. Uygun bir yerden ayağı alır, kitaplığı ayırıp yerine takarsınız, sade bir masanız olur. İsterseniz de ekstradan duvara sabitlenen raflardan alırsınız 2 tane, onlara da eşyalarınızı, kitaplarınızı veya birkaç süs eşya koyarsınız. Mis gibi olur.
Aklıma yattı hocam

Yanına L şeklinde de bir aparat yapılabilir aslında hocam ucuza gelirse

O kütüphane kısmını ayırmak benim aklıma gelmedi

Ricciardo

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,905
İsim
Mehmet
Aklıma yattı hocam

Yanına L şeklinde de bir aparat yapılabilir aslında hocam ucuza gelirse

O kütüphane kısmını ayırmak benim aklıma gelmedi
Evet L ye de tamamlayabilirsin ama biraz zorlayıcı olabilir, tecrübeliyseniz; alet edavatınız varsa neden olmasın. Ayrıca odanızın yeterince genis olduğuna emin olmakta fayda var, L masa odayı daraltır. Tabii dediğiniz gibi ilk kıstas fiyat, malum diy projeler tr de olması gerekenden pahallıya patlıyorlar maalesef.
Fikir verebildiysem sevindim hocam, inşallah güzel bir dönüşüm olur bizimle de paylaşırsınız :)
Ayrıca dediğim gibi kendiniz yapabilecekseniz yapın, yani birçok insan bu tür işlere giriştiğine pişman oluyor. Ayrıca ölçülerinizi de çok dikkatli alın, atıyorum masanın bir ayağı uzun gelirse düzeltilir ama can sıkar.
Haydi şimdiden hayırlı uğurlu olsun.

MüslümGürses

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Evet L ye de tamamlayabilirsin ama biraz zorlayıcı olabilir, tecrübeliyseniz; alet edavatınız varsa neden olmasın. Ayrıca odanızın yeterince genis olduğuna emin olmakta fayda var, L masa odayı daraltır. Tabii dediğiniz gibi ilk kıstas fiyat, malum diy projeler tr de olması gerekenden pahallıya patlıyorlar maalesef.
Fikir verebildiysem sevindim hocam, inşallah güzel bir dönüşüm olur bizimle de paylaşırsınız :)
Ayrıca dediğim gibi kendiniz yapabilecekseniz yapın, yani birçok insan bu tür işlere giriştiğine pişman oluyor. Ayrıca ölçülerinizi de çok dikkatli alın, atıyorum masanın bir ayağı uzun gelirse düzeltilir ama can sıkar.
Haydi şimdiden hayırlı uğurlu olsun.
Teşekkür ediyorum hocam eğer satılırsa
Bu masayı Alicagim satılmaz ise eski masama benzetmeye çalışacağım böyle bir şeye

Top Bottom