Eski mouseumu satmam etik mi

ibolazs

80+
Reaksiyon skoru
34
elimde hyperx pulsefire haste wireless var fakat clickleri gevşemiş mi ne olmuş bilmiyorum hiç rahat hissettirmiyor ve scroll aşağı doğru kaydırırken bazen bir tık üste de kayıyor. Mouseun garantisi bitti ve elden çıkarmak istiyorum ama başkasına kendim almak istemeyeceğim bir mouseu da satmak istemiyorum sizce ne yapmalıyım

bence arızalı bir ürünü satmak çok da doğru değil, ancak piyasa fiyatının altına koyacaksan tekerleği açıp değiştirip kullanacak yetisi olan kişiler için mantıklı olabilir, sen satışı yaparken şeffaf bir şekilde her şeyi söyleyeceksen ve gerçekten olması gerektiği fiyata satacaksan neden etik olmasın

elimde hyperx pulsefire haste wireless var fakat clickleri gevşemiş mi ne olmuş bilmiyorum hiç rahat hissettirmiyor ve scroll aşağı doğru kaydırırken bazen bir tık üste de kayıyor. Mouseun garantisi bitti ve elden çıkarmak istiyorum ama başkasına kendim almak istemeyeceğim bir mouseu da satmak istemiyorum sizce ne yapmalıyım
Bize yazdığın gibi açıklama kısmına da yazarsan en azından kişi ne aldığını bilir sorumlu kişi o olur. Satmak içinden geçmiyorsa o ayrı.

evet haklısınız peki fiyat için bi öneriniz var mı şu an aktif olarak 0 satılmıyor sanırım

Arızası söyleyip satarsın.

dürüst olmak gerekirse öğrenci olduğum için hediye etmek satılmazsa düşünebilceğim bişey
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

fiyat için öneriniz var mı
kanka ikinci elde 1.3k bandında kablosuzu sen 700e falan koyabilirsin

Ona göre düşük fiyat verir, alıcıya belirtirsin. Kabul ederse alır.
Ben monitör satmıştım yarım yamalak çalışıyordu, belirttim, fiyatta anlaştık verdim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

O şekilde bi mouse a sıfırından 100 lira aşağı yazarsan olmaz tabi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,386
Üyeler
183,418
Son üye
thenyxx
Geri