Yani öyle değil steam de satılmayan oyunları güvenilir satan bir adres arıyorum crackle artık uğraşmıyorum en son yaptığımda işlemci boşta %60 kullanımdan aşağı inmiyordu ondan sonra yapmadım zaten unuttum yapmak da istemiyorumAçıkçası oyun crackleme işinden anlıyorum istersen yaz bana anlatayım .
Eyvallah reisde bunlar genelde içinde virüslü oluyor o yüzden anlaşmalı satan bir yer arıyorum aslında geçen insta reels da gördüm bu konu hakkında bir adres ama unuttum ismini bulamıyorum şimdi de2012 tarihine kadar çıkan oyunları indirebilceğin bir site biliyorum https://www.myabandonware.com/
istediğin oyunları bulamazsan oyunun adını yazıp indir yazarsan çıkar diye düşünüyorum
Yok bu torrent ler oluyor genel bilindik sitelerden birinden indirdim bilgisayar sapıttı kullanımlar yükseldi felan artık daha da bulaşmak istemiyorum parasını vereyim alayım kafasındayım artıkOyun ismi indir veya sonuna site ismi olarak bahsediyorsan tabii ki virüs kaparsın .
Hangi bilindik site ?Yok bu torrent ler oluyor genel bilindik sitelerden birinden indirdim bilgisayar sapıttı kullanımlar yükseldi felan artık daha da bulaşmak istemiyorum parasını vereyim alayım kafasındayım artık
Ben indirdigimde sağlam indir ile oyun indir club meşhurdu ordan indiriyordum. en son sağlam indir den yükledim torrent uzantılı oyunu bilgisayar kafayı yedi daha da işim olmazHangi bilindik site ?
Normal kişiler arasında bilindik olabilir ama onlar da zaten crack konusunda bilgisiz . 3 5 kuruşluk reklam göstermek için oyunları nereden aldıkları belli değil Türk sitelerin .
Reyiz biliyormusun bilmiyorum bazı eski oyunlar gog dan yada zom diye Bi site.varEski oyunlar oynamak istiyorum pes 13 fifa 16 gibi torrent lerede güvenmiyorum satın alınabilecek bir yer var mıdır güvenli ?