açılınca laptop patlıyomuşAgalar selam, eski pc mi kurayım dedim sahura kadar durmak için biraz tozlanmış insanı duygulandırıyor, sizinde böyle duygulandığınız an oldu mu? Olduysa yazın muhabbet döner Alıntıyı görüntüle
Bende geçen sene kurmuştum şuan kullanıyorum benimki masaüstuydu upgrade falan yaptım işimi görüyor gibi ilk kurdugumda çok heyecanlıydım ben sonra zamanla o heyecan gidiyorAgalar selam, eski pc mi kurayım dedim sahura kadar durmak için biraz tozlanmış insanı duygulandırıyor, sizinde böyle duygulandığınız an oldu mu? Olduysa yazın muhabbet döner Alıntıyı görüntüle
Bende komşunun garajında terkedilmiş laptoplar buldum rica ettim verdi , 2 laptop vardı ama şansıma modeli yüksek olan çok hasarlıydı , eskisi düzeltilebilecek gibiydi. Bide eski olan hasarsız idi sadece komple parçalayıp temizlik, macun değişimi yaptım ve format attım düzeldi. Kasa toplayana kadar beni baya idare etti sonrasında da sattım güzel bir his eski/çalışmayan bir bilgisayarı hayata döndürmekAgalar selam, eski pc mi kurayım dedim sahura kadar durmak için biraz tozlanmış insanı duygulandırıyor, sizinde böyle duygulandığınız an oldu mu? Olduysa yazın muhabbet döner Alıntıyı görüntüle