Neler Yeni

Eski pc'im i kurdum.

Ali-Eren

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Ali Eren Doğan
Agalar selam, eski pc mi kurayım dedim sahura kadar durmak için biraz tozlanmış insanı duygulandırıyor, sizinde böyle duygulandığınız an oldu mu? Olduysa yazın muhabbet döner
20220402_223907.jpg

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,374
İsim
Ahmet Sevinç

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,970
İsim
Mert Can Ergün
Gitmeye yakın laptop

Tre-x

80+ Silver
Agalar selam, eski pc mi kurayım dedim sahura kadar durmak için biraz tozlanmış insanı duygulandırıyor, sizinde böyle duygulandığınız an oldu mu? Olduysa yazın muhabbet döner Alıntıyı görüntüle
Bende geçen sene kurmuştum şuan kullanıyorum benimki masaüstuydu upgrade falan yaptım işimi görüyor gibi ilk kurdugumda çok heyecanlıydım ben sonra zamanla o heyecan gidiyor

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,464
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Beni duygulandırmamıştı, aksine sinirlendirdi. Paşam performansından ödün vermemiş maşallah daha da tosbağalaşmış. Beyefendi açılıncaya kadar gündelik işlerimi yapabiliyorum sağ olasın. Bunu okuyorsan üzülme aga yapacak bir şey yok yaşlanmışsın, dost acı söyler.

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,578
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
Hocam sizin pc sanki emektar değil de daha çok gazi gibi.

GADDAR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
302
İsim
Doğukan Demir
İlgilendiği Kategoriler
Overclock , 2. el sistem toplama , oyun , sağlık
Agalar selam, eski pc mi kurayım dedim sahura kadar durmak için biraz tozlanmış insanı duygulandırıyor, sizinde böyle duygulandığınız an oldu mu? Olduysa yazın muhabbet döner Alıntıyı görüntüle
Bende komşunun garajında terkedilmiş laptoplar buldum rica ettim verdi , 2 laptop vardı ama şansıma modeli yüksek olan çok hasarlıydı , eskisi düzeltilebilecek gibiydi. Bide eski olan hasarsız idi sadece komple parçalayıp temizlik, macun değişimi yaptım ve format attım düzeldi. Kasa toplayana kadar beni baya idare etti sonrasında da sattım güzel bir his eski/çalışmayan bir bilgisayarı hayata döndürmek

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,528
Üyeler
164,861
Son üye
ysf.plvc
Top Bottom