Eski pc'im i kurdum.

Ali-Eren

80+
Reaksiyon skoru
14
Agalar selam, eski pc mi kurayım dedim sahura kadar durmak için biraz tozlanmış insanı duygulandırıyor, sizinde böyle duygulandığınız an oldu mu? Olduysa yazın muhabbet döner
20220402_223907.jpg

Agalar selam, eski pc mi kurayım dedim sahura kadar durmak için biraz tozlanmış insanı duygulandırıyor, sizinde böyle duygulandığınız an oldu mu? Olduysa yazın muhabbet döner Alıntıyı görüntüle
Bende geçen sene kurmuştum şuan kullanıyorum benimki masaüstuydu upgrade falan yaptım işimi görüyor gibi ilk kurdugumda çok heyecanlıydım ben sonra zamanla o heyecan gidiyor

Beni duygulandırmamıştı, aksine sinirlendirdi. Paşam performansından ödün vermemiş maşallah daha da tosbağalaşmış. Beyefendi açılıncaya kadar gündelik işlerimi yapabiliyorum sağ olasın. Bunu okuyorsan üzülme aga yapacak bir şey yok yaşlanmışsın, dost acı söyler.

Hocam sizin pc sanki emektar değil de daha çok gazi gibi.

Agalar selam, eski pc mi kurayım dedim sahura kadar durmak için biraz tozlanmış insanı duygulandırıyor, sizinde böyle duygulandığınız an oldu mu? Olduysa yazın muhabbet döner Alıntıyı görüntüle
Bende komşunun garajında terkedilmiş laptoplar buldum rica ettim verdi , 2 laptop vardı ama şansıma modeli yüksek olan çok hasarlıydı , eskisi düzeltilebilecek gibiydi. Bide eski olan hasarsız idi sadece komple parçalayıp temizlik, macun değişimi yaptım ve format attım düzeldi. Kasa toplayana kadar beni baya idare etti sonrasında da sattım güzel bir his eski/çalışmayan bir bilgisayarı hayata döndürmek

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,218,952
Üyeler
197,582
Son üye
duhan0
Geri