M mxstafay 80+ Katılım 31 Temmuz 2023 Mesajlar 40 Dahası Reaksiyon skoru 4 İsim mustafa yiğit 2 Ağustos 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi #27 KapitalistLiberal Baran yazmış: 1. ve en iyisi sahibinden , facebook marketpalace , letgo , dolap Devamı için tıklayın... Şuanda evde değilim eve geçince ilana koyucam birde düsündüm taşındım eğer temiz olursa ikinci elde olur
KapitalistLiberal Baran yazmış: 1. ve en iyisi sahibinden , facebook marketpalace , letgo , dolap Devamı için tıklayın... Şuanda evde değilim eve geçince ilana koyucam birde düsündüm taşındım eğer temiz olursa ikinci elde olur
KapitalistLiberal Baran 80+ Silver Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 2,984 2 Ağustos 2023 #28 mxstafay yazmış: Şuanda evde değilim eve geçince ilana koyucam birde düsündüm taşındım eğer temiz olursa ikinci elde olur Devamı için tıklayın... bencede olmalı temiz kfgli ihtiyacından dolayı satan çok insan var malesef bu bütçede 2.el aynı sistemin apu halini 2 yıl önce 2600e aldım şimdi 10k ve vasat
mxstafay yazmış: Şuanda evde değilim eve geçince ilana koyucam birde düsündüm taşındım eğer temiz olursa ikinci elde olur Devamı için tıklayın... bencede olmalı temiz kfgli ihtiyacından dolayı satan çok insan var malesef bu bütçede 2.el aynı sistemin apu halini 2 yıl önce 2600e aldım şimdi 10k ve vasat