Eski pc'nin hdd'sini, yeni pc de kullanmak

Reaksiyon skoru
4
Bir süre önce yeni bir pc aldım, PC 480 GB SSD'ye sahipti. ilk başta 480GB yeter diye düşündüm ama ileride yetmiyeceğini anladım. Eski sistemimdeki 300 GB HHD'yi formatlayıp, yeni pc'ye taksam, pc'nin açılma hızı, okuma - yazma hızı vb... şeyleri düşer mi onu merak ediyorum. İnternette kesin bilgi bulamadım.

Bir süre önce yeni bir PC aldım, PC 480 GB SSD'ye sahipti. ilk başta 480GB yeter diye düşündüm ama ileride yetmiyeceğini anladım. Eski sistemimdeki 300 GB HHD'yi formatlayıp, yeni PC'ye taksam, PC'nin açılma hızı, okuma - yazma hızı vb... şeyleri düşer mi onu merak ediyorum. İnternette kesin bilgi bulamadım.
Hdd nin yazma okuma hızları düşüktür yeni ssd alabilirsin en az 500/550 okuma hızlarında değişebiliyor

Bir süre önce yeni bir PC aldım, PC 480 GB SSD'ye sahipti. ilk başta 480GB yeter diye düşündüm ama ileride yetmiyeceğini anladım. Eski sistemimdeki 300 GB HHD'yi formatlayıp, yeni PC'ye taksam, PC'nin açılma hızı, okuma - yazma hızı vb... şeyleri düşer mi onu merak ediyorum. İnternette kesin bilgi bulamadım.
HDD ye kurduğun şeyler yavaş açılır
SSD ye kurulu olan uygulamalar etkilenmez

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,340
Üyeler
190,896
Son üye
tarikensatar
Geri