Eski Sisteme Valorant Kurabilir miyim?

Reaksiyon skoru
4
Yeğenimin laptopuna valorant indirmek istiyorum. Biraz eski bir şey ama baktım 8gb ram- windows 7 64 bit- intel i7 li bişey. Ekran kartı gt 330m acaba bi sorun cıkartır mı? Düşük ayarlarda oynatır mı? Oynatırsa tahmını fps?

işlemciyi tam söyleyebilme şansınız var mı?

işlemciyi tam söylerseniz daha iyi olur

işlemciyi tam söyleyebilme şansınız var mı?
söylemesine gerek yok minimum low ayarlarda oynatır zaten i7 2. nesilden düşük olacağını sanmam ama ben 1. nesil den düşünerek hesap ettim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Yeğenimin laptopuna valorant indirmek istiyorum. Biraz eski bir şey ama baktım 8gb ram- windows 7 64 bit- intel i7 li bişey. Ekran kartı gt 330m acaba bi sorun cıkartır mı? Düşük ayarlarda oynatır mı? Oynatırsa tahmını fps?
oynatır bir üsteki yazdığıma bakabilirsin.

720p lowda 40 50 fps verir gibi duruyor.

gt330m baya eski bişey ya gt840 veya 830m li i5 2.nesil falan bişey bulabilirseniz çok daha iyi olur

gt330m baya eski bişey ya gt840 veya 830m li i5 2.nesil falan bişey bulabilirseniz çok daha iyi olur
aynen o şekilde veya işlemcisi iyi appu sistem alın sizin bahsettiğiniz bilgisayardan daha iyi iş görür .

benimkisinden örnek veriyorum :) benimkisi sadece harici ekran kartı olmasa bile çok iyi iş çıkarır.

Ekler

• 65231.PNG
    65231.PNG
    51.6 KB · Hit: 47
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,221
Üyeler
192,647
Son üye