Neler Yeni

Eskisi gibi değil artık.. (öneri)

formedos

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
formedos
Selam millet, bende yeni sisteme geçtim ama cidden ne oynayacak heves kalmış, nede eski samimi dostlarım giripte PC'de takılmıyor artık. Evet çoğumuz yaş olarak büyüdük, okul, çalışma hayatı v.b yoruyor vakit bulamıyoruz. Valo gibi online oyunlarda artık insanları sinir küpü ediyor, varmı önerebileceğiniz oyunlar veya başka yapılabilecek alternatifler?

Dahası  
Reaksiyon skoru
105
İsim
Yasin
Selam millet, bende yeni sisteme geçtim ama cidden ne oynayacak heves kalmış, nede eski samimi dostlarım giripte PC'de takılmıyor artık. Evet çoğumuz yaş olarak büyüdük, okul, çalışma hayatı v.b yoruyor vakit bulamıyoruz. Valo gibi online oyunlarda artık insanları sinir küpü ediyor, varmı önerebileceğiniz oyunlar veya başka yapılabilecek alternatifler?
kesinlikle bende aynı böyleyim. 70klık sistem var ama oyun oynama hevesim heyecanım yok yaşlanıyoruz sanırım.
şu sıralar öldüğümde sinirlenmediğim çok kasmadan rahat oynadıgım bi cod bo6 mp var zombi moduda eğlendiriyor tavsiye ederim.

formedos

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
formedos
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kesinlikle bende aynı böyleyim. 70klık sistem var ama oyun oynama hevesim heyecanım yok yaşlanıyoruz sanırım.
şu sıralar öldüğümde sinirlenmediğim çok kasmadan rahat oynadıgım bi cod bo6 mp var zombi moduda eğlendiriyor tavsiye ederim.
Valla hocam eskiden yavaş internetli, 4GB rami olan laptop ile Wolfteam,S2, Facebook oyunları,Web tabanlı online oyunlar (v.b) O kadar keyif alırdım ki, şu an o hissi veren oyunda yok yani, bilmiyorum değişik bir durum :)

TyShame

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
756
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Felsefe, Mobil Bilgisayarlar, Oyunlar
Eski oyunlar eskiden güzeldi ama Allahtan hala oynayabiliyoruz 😂 saints row serisini sleeping dogs gta IV vice city modları var çok güzel insan modlu oyun oynayınca değişik hissediyor eski günlerime dönüyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
223
İsim
crazy
aslında zevk azalmıyor, sadece zevk veren şeyler azalıyor; seçiciliğin artıyor. mesela şuan random bi oyunu oynamış olmak için oynamak yerine gta 6 gibi (benim beklentimde top nokta) cidden seni kendine çeken oyunu bulman gerek, tavsiyem ps nin exclusive oyunları, last of us 1-2 sürükleyebilir, gow derdim beni pek sarmadı, uncharted aynı şekil sarar, spider manlarda fazla uzun değil, onlarda olabilir

DogancanYr

80+ Silver
Çevrim dışı olarak.
Pacific drive, signalis, dredge, dave the diver, amnesia, control, not for brodcast.

Çevrim içi olarak.
Buckshot Roulette, payday3, sea of thives.

Para vermene de gerek yok hallederiz.
Güzel bir yemek yersin oyunun ortasında hatta. Sondada iyi bir tatlı.

Eren Cem

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
307
İsim
Eren Cem
kendine bir oyun serisi seç baştan sona bütün oyunlarını oyna o şekilde zevk alırsın bence

spitfire

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
421
İsim
Burak
Gamepad ile arkaya yaslanıp film seyreder gibi oynanacak oyunlar lazım bana da. 7800XT'li sistemi dizeli 10 ay olacak tek bitirdigim oyun Ghost of Tsushima. 50 tane oyun denedim sarmadi. Onun haricinde vakit gecsin diye FIFA, ETS giriyorum arada (cunku gamepad ile oynaniyor cok rahat)

AC, Witcher, Ghost of Tsushima tarzi film tadinda oyun onerisi olan yazsin pls.

formedos

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
formedos
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
aslında zevk azalmıyor, sadece zevk veren şeyler azalıyor; seçiciliğin artıyor. mesela şuan random bi oyunu oynamış olmak için oynamak yerine gta 6 gibi (benim beklentimde top nokta) cidden seni kendine çeken oyunu bulman gerek, tavsiyem ps nin exclusive oyunları, last of us 1-2 sürükleyebilir, gow derdim beni pek sarmadı, uncharted aynı şekil sarar, spider manlarda fazla uzun değil, onlarda olabilir
Doğru hocam benim şahsen şu an beklediğim bir oyun yok açıkçası 😅 normalde eskiden de online oyunları daha çok severdim oynardım v.b ama şu an çok toxic kitlesi var hepsinin ve FPS oyunlarında eskisi gibi hiç iyi değilim zaten hiç adam vuramıyorum desem yeridir..
Last of us ile Unchertad aklımda zaten.
Artık web tabanlı çiftlik veya strateji oyunlarına mi dönsem, sanırım yaşlandım 😆
Mesaj otomatik birleştirildi:

Çevrim dışı olarak.
Pacific drive, signalis, dredge, dave the diver, amnesia, control, not for brodcast.

Çevrim içi olarak.
Buckshot Roulette, payday3, sea of thives.

Para vermene de gerek yok hallederiz.
Güzel bir yemek yersin oyunun ortasında hatta. Sondada iyi bir tatlı.
Sağolun hocam aklımda bulunsun

kendine bir oyun serisi seç baştan sona bütün oyunlarını oyna o şekilde zevk alırsın bence
Hocam benimde aklımda 1-2 seri var zaten ama biraz pahalı yaa, kış indirimini beklesem iyi olacak gibi. Belki sağlam indirimler olur 😅

Dahası  
Reaksiyon skoru
223
İsim
crazy
Doğru hocam benim şahsen şu an beklediğim bir oyun yok açıkçası 😅 normalde eskiden de online oyunları daha çok severdim oynardım v.b ama şu an çok toxic kitlesi var hepsinin ve FPS oyunlarında eskisi gibi hiç iyi değilim zaten hiç adam vuramıyorum desem yeridir..
Last of us ile Unchertad aklımda zaten.
Artık web tabanlı çiftlik veya strateji oyunlarına mi dönsem, sanırım yaşlandım 😆
fps seviyosan battlefield, tabi bf de maçlar uzun soluklu, bi diğer opsiyon cod, codda 30-60 dk civarı güzel stres atmalık seri seri maç oynanabiliyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
İsrafil Bedir
Durum bende de aynı yaş 32 CS valo dışında oyun oynayamıyorum sıkılıyorum hemen bende dizi ve filmlere verdim kendimi ve ses sistemi dizdim 30k ya müzik dinliyorum evde

formedos

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
formedos
Durum bende de aynı yaş 32 CS valo dışında oyun oynayamıyorum sıkılıyorum hemen bende dizi ve filmlere verdim kendimi ve ses sistemi dizdim 30k ya müzik dinliyorum evde
Keyifli seyirler abi. İnsan stres atmak için giriyor oyuna dahada sinir oluyor 😅

fps seviyosan battlefield, tabi bf de maçlar uzun soluklu, bi diğer opsiyon cod, codda 30-60 dk civarı güzel stres atmalık seri seri maç oynanabiliyor
O serilerin yeri ayrı hocam zaten ya :)
Bende GTA serisi de var fakat dediğim gibi tek sıkılıyorum ya 1-2 görev yaptıktan sonra kapatıyorum hemen sarmıyo

AkifM2009

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
303
İsim
Akif Memmedov
İlgilendiği Kategoriler
Telefon önerileri
Instagram
AkifM2009
Gta serisini bastan sona oyna ben gecen yaz oyle yapmistim terapi gibiydi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,044,377
Üyeler
165,672
Son üye