karı da istiyo musunArkadaşlar bulunduğum bölgede espressolab var dışarıdayım ve benim çok uykum var öğrenciyim eğer varsa kahve kupon kodu kullanmıyorsanız verebilirseniz çok memnun olurum hayat pay'deki kuponu kullandım maalesef.
Şöyle konulara alakasız saçma sapan yorumlar atan beyin yoksunu veletlere ne zaman el atacak bu adminler?karı da istiyo musun
Dilenci misin la istediğin şey konuda yardım değil sokakta dilen aynı mantık zatenKullanmadığım bir kod varmış onu kullandım bu arada konu kilitlenebilir.
Şöyle konulara alakasız saçma sapan yorumlar atan beyin yoksunu veletlere ne zaman el atacak bu adminler?
Ulan dilenmek ne alaka? Her indirim kodu isteyen dilenmiş mi oluyor? Temu'dan oradan buradan indirim kuponu isteyenler de dileniyor o halde. Ben birisinin parasını mı istedim kullanmıyorsa kupon kodu varsa atabilir mi dedim eleman dilenci diyor şaka gibi. Öğrenci olduğumu da konu içinde belirttim umarım öyle bir duruma düşersin ki değil kahve yiyecek ekmek bulamazsın.Dilenci misin la istediğin şey konuda yardım değil sokakta dilen aynı mantık zaten
Tamamdır kardeşim benim at iban sen utanmaUlan dilenmek ne alaka? Her indirim kodu isteyen dilenmiş mi oluyor? Temu'dan oradan buradan indirim kuponu isteyenler de dileniyor o halde. Ben birisinin parasını mı istedim kullanmıyorsa kupon kodu varsa atabilir mi dedim eleman dilenci diyor şaka gibi. Öğrenci olduğumu da konu içinde belirttim umarım öyle bir duruma düşersin ki değil kahve yiyecek ekmek bulamazsın.
Ulan iban mı attım para mı istedim neyin triplerine girdin sen? Kullanmayan varsa kod atabilir mi dedim niye kendi kendine kudurdun 12 yaşında mısın oğlum sen Şu ruh hastaları banlanmıyor ya şu forumun en uyuz olduğum noktası bu.Tamamdır kardeşim benim at iban sen utanma
Burda çok cafe var (normalde kimse de olmaz)çok uykum var ama uyumam sizde olan kullanmayın ve bana verirseniz kahve içmek isterim ha öğrenciyim ona göre birdeUlan iban mı attım para mı istedim neyin triplerine girdin sen? Kullanmayan varsa kod atabilir mi dedim niye kendi kendine kudurdun 12 yaşında mısın oğlum sen Şu ruh hastaları banlanmıyor ya şu forumun en uyuz olduğum noktası bu.
Aşağıdaki herkes senin mantığına göre dileniyor. Aynı performansı onlara da göstermeni bekliyorum toxic puppy.
Temu indirim kodu var mı
Arkadaşlar elinde temo indirim kodu olan var mı çocuğa birkaç oyuncak alacağımforum.donanimarsivi.comTeknosa indirim kodu varmı
mouse alıcam indirim kodu lazım 50 100tl bir şey varsa çok iyi olurforum.donanimarsivi.comPckolik indirim kodu varmı?
mouse alıcam indirim kodu varmı 50 100 TL bile çok iyi olurforum.donanimarsivi.comTemu kupon kodu nasıl alınır
Ne zamandır müşteri hizmetleriyle konuşuyorum indirim kodu vermiyor ne yapmam lazımforum.donanimarsivi.comyemeksepeti 300 e 200 indirim kodu varmı?
merhaba akşam yemeği için sipariş oluşturacam fazla kodu olan yollayabilirmi teşekkürlerforum.donanimarsivi.com
karı da istiyo musun
Dilenci misin la istediğin şey konuda yardım değil sokakta dilen aynı mantık zaten
Tamamdır kardeşim benim at iban sen utanma
Zaten 14-15 yaşında bir ergen olduğun üslubundan gayet belli oluyor da olsun yine de ben arkadaşın yerine bir cevap yazayım içimde kalmasın. Tıp fakültesi 5. sınıf öğrencisiyim, KYK'da kalıyorum, hem staj yapıyorum hem okula gidiyorum hem de gecelere kadar sınavlara çalışıyorum. Okul beni iliğime kadar sömürüyor anlayacağın. Haliyle part-time dahi olsa bir işe girip çalışamıyorum. Ailemden aldığım para da bir yere kadar gidiyor. Ülkenin ekonomik durumu dolayısıyla da benim de zaman zaman kuponlara ihtiyacım oluyor. Arkadaş elindeki kupon kodunu kullanmayan, espressolab'e gitmeyen varsa verebilir mi diye rica etmiş, öğrenciyim demiş, senin konu altında sergilediğin hareketlere bak. Belli ki Türkiye'de öğrencilik nedir yokluk nedir bilmeyen hiçbir zorlukla karşılaşmamış oturduğu yerden baba parası yiyen bir ergensin. Git başka yerde havla. Seni bu forumda barındırıp da hiçbir şekilde banlamayan forum adminlerine de yazıklar olsun cidden.Burda çok cafe var (normalde kimse de olmaz)çok uykum var ama uyumam sizde olan kullanmayın ve bana verirseniz kahve içmek isterim ha öğrenciyim ona göre birde