Neler Yeni

Espressolab kahve kodu

penthaL

80+
Arkadaşlar bulunduğum bölgede espressolab var dışarıdayım ve benim çok uykum var öğrenciyim eğer varsa kahve kupon kodu kullanmıyorsanız verebilirseniz çok memnun olurum hayat pay'deki kuponu kullandım maalesef.

Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
taylan
filtre kahve ve french press al muhtemelen 3 kahve parasına 30 40 kahve çıkartırsın
Mesaj otomatik birleştirildi:

espresso lab akpnin btw boykot

CannPolat

80+
Kullanmadığım bir kod varmış onu kullandım bu arada konu kilitlenebilir.

Şöyle konulara alakasız saçma sapan yorumlar atan beyin yoksunu veletlere ne zaman el atacak bu adminler?
Dilenci misin la istediğin şey konuda yardım değil sokakta dilen aynı mantık zaten

penthaL

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dilenci misin la istediğin şey konuda yardım değil sokakta dilen aynı mantık zaten
Ulan dilenmek ne alaka? :D Her indirim kodu isteyen dilenmiş mi oluyor? Temu'dan oradan buradan indirim kuponu isteyenler de dileniyor o halde. Ben birisinin parasını mı istedim kullanmıyorsa kupon kodu varsa atabilir mi dedim eleman dilenci diyor şaka gibi. :D Öğrenci olduğumu da konu içinde belirttim umarım öyle bir duruma düşersin ki değil kahve yiyecek ekmek bulamazsın.

CannPolat

80+
Ulan dilenmek ne alaka? :D Her indirim kodu isteyen dilenmiş mi oluyor? Temu'dan oradan buradan indirim kuponu isteyenler de dileniyor o halde. Ben birisinin parasını mı istedim kullanmıyorsa kupon kodu varsa atabilir mi dedim eleman dilenci diyor şaka gibi. :D Öğrenci olduğumu da konu içinde belirttim umarım öyle bir duruma düşersin ki değil kahve yiyecek ekmek bulamazsın.
Tamamdır kardeşim benim at iban sen utanma

penthaL

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ulan iban mı attım para mı istedim neyin triplerine girdin sen? :D Kullanmayan varsa kod atabilir mi dedim niye kendi kendine kudurdun 12 yaşında mısın oğlum sen :D Şu ruh hastaları banlanmıyor ya şu forumun en uyuz olduğum noktası bu.

Aşağıdaki herkes senin mantığına göre dileniyor. Aynı performansı onlara da göstermeni bekliyorum toxic puppy.

CannPolat

80+
Ulan iban mı attım para mı istedim neyin triplerine girdin sen? :D Kullanmayan varsa kod atabilir mi dedim niye kendi kendine kudurdun 12 yaşında mısın oğlum sen :D Şu ruh hastaları banlanmıyor ya şu forumun en uyuz olduğum noktası bu.

Aşağıdaki herkes senin mantığına göre dileniyor. Aynı performansı onlara da göstermeni bekliyorum toxic puppy.
Burda çok cafe var (normalde kimse de olmaz)çok uykum var ama uyumam sizde olan kullanmayın ve bana verirseniz kahve içmek isterim ha öğrenciyim ona göre birde

zont1x

80+
karı da istiyo musun
Burda çok cafe var (normalde kimse de olmaz)çok uykum var ama uyumam sizde olan kullanmayın ve bana verirseniz kahve içmek isterim ha öğrenciyim ona göre birde
Zaten 14-15 yaşında bir ergen olduğun üslubundan gayet belli oluyor da olsun yine de ben arkadaşın yerine bir cevap yazayım içimde kalmasın. Tıp fakültesi 5. sınıf öğrencisiyim, KYK'da kalıyorum, hem staj yapıyorum hem okula gidiyorum hem de gecelere kadar sınavlara çalışıyorum. Okul beni iliğime kadar sömürüyor anlayacağın. Haliyle part-time dahi olsa bir işe girip çalışamıyorum. Ailemden aldığım para da bir yere kadar gidiyor. Ülkenin ekonomik durumu dolayısıyla da benim de zaman zaman kuponlara ihtiyacım oluyor. Arkadaş elindeki kupon kodunu kullanmayan, espressolab'e gitmeyen varsa verebilir mi diye rica etmiş, öğrenciyim demiş, senin konu altında sergilediğin hareketlere bak. Belli ki Türkiye'de öğrencilik nedir yokluk nedir bilmeyen hiçbir zorlukla karşılaşmamış oturduğu yerden baba parası yiyen bir ergensin. Git başka yerde havla. Seni bu forumda barındırıp da hiçbir şekilde banlamayan forum adminlerine de yazıklar olsun cidden.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,074
Üyeler
160,792
Son üye
aroxı
Top Bottom