sen önce profilindeki katili kaldır şuursuz zavallıBana dokunmayan bin yaşasın demiyorum sadece politikayı bölünmek ve firmalara zarar vermek için kullanmayı doğru bulmuyorum ben mesela Leman gazetesini dağıttığı için atvyi ve turkuaz medyayı boykot etme kararı aldım ama kimseye söylemiyorum kendi kararım
yok biz hükümeti hükümet yapan oy verenleriz öyle bir şey yapmıyoruz sen yunan torunusun yapabilirsin normaldir ama burası o çaresiz zihniyetini yayabileceğin yer değil güle güleEslab,Coffy ve hükümet yalayıcılarının markalarını boykotluyoruz.
Bir de kahkaha emotu bırakmışsınız cidden tuhafsınız%15 var. uygunsa akşam pm atayım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Coffy, Dominos Pizza bünyesine bağlı olan bir kahve satış mağazası. Ana bağlantılı olduğu ülke ise Hindistan'dır.
Dostum,Bir de kahkaha emotu bırakmışsınız cidden tuhafsınız.Türkiye distribütörleri yok yani bu markaların?Neyse,bunlar boş konular zaten eslab falan takılın siz.
Chp ve Atatürk düşündürücüAtatürk'ün partisince.
kanka mesela bu hediye kartları bakiye olarak mı kullanılabiliyor. benim annem de babamda ve bende vodafoneluyuz. eğer olursa 9 defa kullanmayı planlıyorum 50 tllik kodlardan 4er tane alarak. ama sorum şu işte ben her alışverişte sadece tek bir hediye kartı mı kullanabililiyorum yoksa birden fazla kart kullanabiliyor muyum?
Evet bakiye olarak kullanılıyor.kanka mesela bu hediye kartları bakiye olarak mı kullanılabiliyor. benim annem de babamda ve bende vodafoneluyuz. eğer olursa 9 defa kullanmayı planlıyorum 50 tllik kodlardan 4er tane alarak. ama sorum şu işte ben her alışverişte sadece tek bir hediye kartı mı kullanabililiyorum yoksa birden fazla kart kullanabiliyor muyum?
200 lira ve üzeri 100 lira indirim sağlıyor like card kodları.kanka mesela bu hediye kartları bakiye olarak mı kullanılabiliyor. benim annem de babamda ve bende vodafoneluyuz. eğer olursa 9 defa kullanmayı planlıyorum 50 tllik kodlardan 4er tane alarak. ama sorum şu işte ben her alışverişte sadece tek bir hediye kartı mı kullanabililiyorum yoksa birden fazla kart kullanabiliyor muyum?
evet biliyorum 4 tane 50 liralık sepete ekleyince kupon kullanimina izin veriyor o şekilde satin alim yapabiliyorumEvet bakiye olarak kullanılıyor.
10 tane 500 liralık hediye kartı bakiyesini yüklersen bakiyen 5000 lira olur.
Bu bakiyeyi tek seferde de kullanabilirsin 10 seferde de.
200 lira ve üzeri 100 lira indirim sağlıyor like card kodları.
ayrıca cevabın için teşekkür ederimEvet bakiye olarak kullanılıyor.
10 tane 500 liralık hediye kartı bakiyesini yüklersen bakiyen 5000 lira olur.
Bu bakiyeyi tek seferde de kullanabilirsin 10 seferde de.
200 lira ve üzeri 100 lira indirim sağlıyor like card kodları.