Estetik bir sistem mi yoksa yüksek hertz monitör mü almak mantıklı ?

Sirl0th

80+
Reaksiyon skoru
127
Şuanki sistemimi upgrade edeceğim. Ve bir de extradan monitör alacam.

Şuanki sistemimi komple değiştirip estetik açıdan güzel duracak , akvaryum kasa ve rgb fanlarla bir sistem toplarsam 50 bin lira vermem gerekiyor. fakat monitör olarak 400 hertz alabiliyorum.

lakin şuanki kasamı ve içindeki parçalardan sadece gerekli olan birkaçını değiştirirsem 20 bin lira versem yetiyor. durum böyle olunca 600 hertz monitör alabiliyorum ama şuanki kasam ve içindeki fanlar inanılmaz çirkin duruyor. isterseniz foto bile atabilirim. kasamı masamın üstüne koyasım gelmiyor yani o derece.

Sizce hangi seçenek daha mantıklı ?

Bu arada 4k oled monitörüm var. 2. monitör olarak e-spor monitör alacam yani. O yüzden oled önermeyin lütfen.

Son düzenleme:
hocam oyle dıyınce kasanızı cok merak ettım :D birde hocam hangı parçaları degıseceksınız ve hangı parçalar vardı ek olarak esporculuk tarzında cıddı dusunce var mı

hocam oyle dıyınce kasanızı cok merak ettım :D birde hocam hangı parçaları degıseceksınız ve hangı parçalar vardı ek olarak esporculuk tarzında cıddı dusunce var mı
Hocam istersen telefondan girip atabilirim de inan bana aşırı çirkin yani. Öndeki fanlar sarı. Üsttekiler beyaz. Arkadaki kırmızı. Hiçbirinde rgb yok. Kısacası leş gibi bir sistem yani :D

İşlemci olarak 9800x3d'ye geçiş yapacağım için haliyle anakartı ve ram'i değiştirecem. Fakat estetik bir şey toplayim dersem kasa , fanlar ve sıvı soğutucu da değişmesi gerekiyor. Böyle olunca fiyat artıyor tabi.

E-spor hedefim yok fakat o seviyelerde oynayan biriyim. Daha rank kasmadım fakat monitörü alınca kasmaya başlayacam.

• Beğen
Reaksiyonlar: Utkw
Gerçekten e-spor işine gireceksen 600hz al ama bir donk değilsen 400 kafi

Benim tercihim görselden yana olurdu (fotolar bana ait değil)
469297.95f1af78a9b65e37240ddc66c49a17f1.1600.webp
469297.95f1af78a9b65e37240ddc66c49a17f1.16001.webp

Sabit 600 fps alabileceksen 600 hz al fanlari sonra değiştir
Sabit 600 alamayacaksan 400 hz al

Şuanki sistemimi upgrade edeceğim. Ve bir de extradan monitör alacam.

Şuanki sistemimi komple değiştirip estetik açıdan güzel duracak , akvaryum kasa ve rgb fanlarla bir sistem toplarsam 50 bin lira vermem gerekiyor. fakat monitör olarak 400 hertz alabiliyorum.

lakin şuanki kasamı ve içindeki parçalardan sadece gerekli olan birkaçını değiştirirsem 20 bin lira versem yetiyor. durum böyle olunca 600 hertz monitör alabiliyorum ama şuanki kasam ve içindeki fanlar inanılmaz çirkin duruyor. isterseniz foto bile atabilirim. kasamı masamın üstüne koyasım gelmiyor yani o derece.

Sizce hangi seçenek daha mantıklı ?

Bu arada 4k oled monitörüm var. 2. monitör olarak e-spor monitör alacam yani. O yüzden oled önermeyin lütfen.
Sistem ne

Geri