..........
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 261
Link var mı hocam
cok satilmadigi icin baska saticilarda daha uyguna cikabilir arastirmak lazim
Link var mı hocam
Hocam iyi bir noktaya değinmişsin. Şöyle söyleyim , şuan çalışmıyorum fakat bir-iki aya atanmış olacam ve yeni bir memlekette yeni bir eve çıkacam. Ve ilk işim marangozda bembeyaz şık bir masa yaptırmak olacak. Ve sonrasında da bilgisayar kasasını masamın üstüne koymayı planlıyorum. Yani o yüzden bu konuyu açtım. Eğer dediğiniz gibi bir durum olsaydı zaten yerde duran bir teneke parçasına 20 bin vermeyi hiç düşünmezdim.hocam beni yanlış anlama niyetim kötü değil ama arkada ayakları paslanmış masa, bir çoğumuzun hala daha evde kullandığımız o klasik desenli gariban Türk halısı varken kasayı yere koyduğun için muhtemelen sadece bilgisayarı açıp kapatırken göreceğin bir teneke parçasına 20 bin vermek sence de mantıklı mı? ona vereceğin paraya odana yeni mobilyalar al. güzel ve geniş bir masa, yoksa eğer şık bir oyuncu koltuğu falan. amacın görsel olarak daha estetik bir şey oluşturmaksa dış kasa yerine odayı yenilemek daha iyi olur.
Maddi durumuna bağlı. Bende lian li o11 d ve lian li uni fan var. Eğer bütçeni zorluyorsa kesinlikle almamalısın çünkü estetik olarak zamanla seni tatmin etmemeye başlayacak.Beyler yeni sistem topluyorum fakat kasamı ve fanlarını değiştirsem mi bilemedim. Sırf estetik için akvaryum şeklindeki lianli kasa ve lianli fanlarla bir sistem yapmayı düşünüyorum. Lakin hesaplayınca sadece kasa ve fanlara 20 bin lira para gidiyor. Siz olsaydınız 20 bin verip şu kasayı ve fanlarını değiştirir miydiniz ?
Eğer değiştirirsem direkt şunları alacam.
![]()
Lian Li O11 Dynamic EVO RGB Black E-ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Lian Li O11 Dynamic EVO RGB Black E-ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Lian Li O11 Dynamic EVO RGB Black E-ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 7.968,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
Lian Li UNI FAN SL INFINITY 1x120mm Siyah Kasa Fanı (G99.12SLIN1B.00) - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Şuanki hali :
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Tam da aklımdaki setupu yapmışsın hocam. SS atma şansın var mı ? merak ettim açıkçası.Maddi durumuna bağlı. Bende lian li o11 d ve lian li uni fan var. Eğer bütçeni zorluyorsa kesinlikle almamalısın çünkü estetik olarak zamanla seni tatmin etmemeye başlayacak.
Şuan da işteyim eve gidince fotoğrafını çekip atarımTam da aklımdaki setupu yapmışsın hocam. SS atma şansın var mı ? merak ettim açıkçası.
Video eklenmedigi için video atamıyorum. Bendeki fanlar senin istediğin değil. Seninkiler infinity modeli. Bende ondan alicaktim fakat ters bıçaklı halinin stoğu gelmedi bir türlü. Gelince alıp değiştiricem.Tam da aklımdaki setupu yapmışsın hocam. SS atma şansın var mı ? merak ettim açıkçası.
Hey maşallah baya güzel duruyor. Çok teşekkür ederim hocam. Güle güle kullanın.Video eklenmedigi için video atamıyorum. Bendeki fanlar senin istediğin değil. Seninkiler infinity modeli. Bende ondan alicaktim fakat ters bıçaklı halinin stoğu gelmedi bir türlü. Gelince alıp değiştiricem.
Farkettiysen benim anakart siyah, beyaz bir anakartla daha iyi olacaktir. Sen galiba full siyah dizmek istiyorsun. O şekilde de güzel olacağından eminimHey maşallah baya güzel duruyor. Çok teşekkür ederim hocam. Güle güle kullanın.
anakart siyah çok daha güzel duruyor benceFarkettiysen benim anakart siyah, beyaz bir anakartla daha iyi olacaktir. Sen galiba full siyah dizmek istiyorsun. O şekilde de güzel olacağından eminim