Yardım Sizce şu çirkin kralı değiştirmeli miyim ?

hocam beni yanlış anlama niyetim kötü değil ama arkada ayakları paslanmış masa, bir çoğumuzun hala daha evde kullandığımız o klasik desenli gariban Türk halısı varken kasayı yere koyduğun için muhtemelen sadece bilgisayarı açıp kapatırken göreceğin bir teneke parçasına 20 bin vermek sence de mantıklı mı? ona vereceğin paraya odana yeni mobilyalar al. güzel ve geniş bir masa, yoksa eğer şık bir oyuncu koltuğu falan. amacın görsel olarak daha estetik bir şey oluşturmaksa dış kasa yerine odayı yenilemek daha iyi olur.
Hocam iyi bir noktaya değinmişsin. Şöyle söyleyim , şuan çalışmıyorum fakat bir-iki aya atanmış olacam ve yeni bir memlekette yeni bir eve çıkacam. Ve ilk işim marangozda bembeyaz şık bir masa yaptırmak olacak. Ve sonrasında da bilgisayar kasasını masamın üstüne koymayı planlıyorum. Yani o yüzden bu konuyu açtım. Eğer dediğiniz gibi bir durum olsaydı zaten yerde duran bir teneke parçasına 20 bin vermeyi hiç düşünmezdim.

Gözüme gelen görüntü değişecek o kadar. O paraya 2. El sistem dizerim

• Beğen
Reaksiyonlar: Krmm
Beyler yeni sistem topluyorum fakat kasamı ve fanlarını değiştirsem mi bilemedim. Sırf estetik için akvaryum şeklindeki lianli kasa ve lianli fanlarla bir sistem yapmayı düşünüyorum. Lakin hesaplayınca sadece kasa ve fanlara 20 bin lira para gidiyor. Siz olsaydınız 20 bin verip şu kasayı ve fanlarını değiştirir miydiniz ?

Eğer değiştirirsem direkt şunları alacam.

Şuanki hali :

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Maddi durumuna bağlı. Bende lian li o11 d ve lian li uni fan var. Eğer bütçeni zorluyorsa kesinlikle almamalısın çünkü estetik olarak zamanla seni tatmin etmemeye başlayacak.

Maddi durumuna bağlı. Bende lian li o11 d ve lian li uni fan var. Eğer bütçeni zorluyorsa kesinlikle almamalısın çünkü estetik olarak zamanla seni tatmin etmemeye başlayacak.
Tam da aklımdaki setupu yapmışsın hocam. SS atma şansın var mı ? merak ettim açıkçası.

Kasa küçük olsa tamam değiştir derdim de sanırım 360mm lik o arctic onu sığdırabiliyorsan gerek yok bence, güzel bir toz temizliği yap devam ne gerek var başka kasaya. Ekran kartını falan sat üstüne ekleyip yenisini al daha iyi.

• Beğen
Tam da aklımdaki setupu yapmışsın hocam. SS atma şansın var mı ? merak ettim açıkçası.
Video eklenmedigi için video atamıyorum. Bendeki fanlar senin istediğin değil. Seninkiler infinity modeli. Bende ondan alicaktim fakat ters bıçaklı halinin stoğu gelmedi bir türlü. Gelince alıp değiştiricem.

Ekler

• 1000022731.webp
    1000022731.webp
    1.1 MB · Hit: 14
  • Muhteşem
Video eklenmedigi için video atamıyorum. Bendeki fanlar senin istediğin değil. Seninkiler infinity modeli. Bende ondan alicaktim fakat ters bıçaklı halinin stoğu gelmedi bir türlü. Gelince alıp değiştiricem.
Hey maşallah baya güzel duruyor. Çok teşekkür ederim hocam. Güle güle kullanın.

Hey maşallah baya güzel duruyor. Çok teşekkür ederim hocam. Güle güle kullanın.
Farkettiysen benim anakart siyah, beyaz bir anakartla daha iyi olacaktir. Sen galiba full siyah dizmek istiyorsun. O şekilde de güzel olacağından eminim

• Muhteşem
hocam sadece kasa+fan 20k ne ne yaptınız öyle, sistemi upgrade edersiniz o paraya

• Beğen
Geri