Neler Yeni

Eşyalarım kendi kendine yer değiştiriyorlar

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Mert kaan
evet başlıkta gördüğünüz gibi ciddi ciddi Eşyalarım kendi kendine yer değiştiriyorlar bunun unutmakla bir alakası olmadığına ailecek %100de 100 emin gibiyiz şuanda bunu nasıl çözebiliriz?

codcubiri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,347
İsim
Ömür
evet başlıkta gördüğünüz gibi ciddi ciddi Eşyalarım kendi kendine yer değiştiriyorlar bunun unutmakla bir alakası olmadığına ailecek %100de 100 emin gibiyiz şuanda bunu nasıl çözebiliriz?
çözemezsin

KlausM

80+ Silver
1743797597107.png

Mesaj otomatik birleştirildi:

EVİ DEĞİŞTİR.

ege1881

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,269
İsim
Ege
Örnek versene

K1dot

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
716
İsim
Umut
hocam bir yasin 3 Felak nas 2 Ayetel Kürsi okuyun bakın bakayım yiyor mu değişmeye

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Mert kaan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kral bu arada olay yalan şaka değil ciddiye almayan boş elemanlar konuyu terk etsin
örnek şu aslında baya örnek var ama en yakın zamandakinden bahsedetim mutfağa gittim (kardeşim babam oturma odasında annem mutfakta gelirkende ara kapıyı kapattım zaten bunları annemlerde biliyor) geldiğimde mouse yoktu ve yatağın arasından çıktı arası dediğim baza gibi düşünün

hocam bir yasin 3 Felak nas 2 Ayetel Kürsi okuyun bakın bakayım yiyor mu değişmeye
hocam odamda dua vardı dün mouse olayından sonra f ark ettikti dua yok duayı 2 ay önce koymuştuk ve kimse ellemedi düşmüş falan olabilir ona bişey diyemiyorum ama dua okuyamayı falaan denedik değişen bir şey yok

sandalyenin yatağın üzerinde olmalı eşofmanın oyuncu koltuğunun başına geçirili olması mouseun yatağın arasından çıkması(alt ksımı baza gibi)
odamdaki telefonun oturma odasının koltuğunun altından çıkması

Son düzenleme:

dnzz

80+
Söyle saçma sapan şeylere inanma. İlla var diyorsan koy Bi tane kamera odanın tamamını gösterecek birinin yerini değiştirmesi için kamera kavramına girmesi gerekecek şekilde tüm odayı videoya çek bak bakalım kendi kendine değişiyor mu.

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Mert kaan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
canım benim ister inan ister inanma inanmıyorsan konuyu terk et dediğim gibi

Söyle saçma sapan şeylere inanma. İlla var diyorsan koy Bi tane kamera odanın tamamını gösterecek birinin yerini değiştirmesi için kamera kavramına girmesi gerekecek şekilde tüm odayı videoya çek bak bakalım kendi kendine değişiyor mu.
yaw kamerayı koymam bana saçma geliyor müslülman olmayan adam zaten inanmıyıcak bu dediğime ama eşyayı değiştiren cin se cin malmı dayı kamera koyduğumu bilmiyormu anladınmı demek istediğimi o zaman nolcak?

efetg

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
836
İsim
Tuğra

yaw kamerayı koymam bana saçma geliyor müslülman olmayan adam zaten inanmıyıcak bu dediğime ama eşyayı değiştiren cin se cin malmı dayı kamera koyduğumu bilmiyormu anladınmı demek istediğimi o zaman nolcak?
Kamera koyup denermisin

Frkndmt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
856
İsim
Furkan Demirtaş
Olum sen iyi değilsin saçmalama

Monarch Leviathan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
547
İsim
Arnold Ciwardagexer

Peki bu cinler neden senin eşyalarının yerini değiştiriyor benimkiler niye hep yerinde

SpeedCar

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,060
İsim
Eymen Gürel
Cinler fiziksel olarak değişim vs yapamazlar. Bence siz bir doktora görünün hocam.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,086,956
Üyeler
172,757
Son üye
mami38
Top Bottom