Enver Paşa
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
Bildiğim kadariyla 6 gb ekran kartı lazım.
8gb var demiştimBildiğim kadariyla 6 gb ekran kartı lazım.
oc yaparak artıra bilirsin orjinal fabrika ayarlarında 25 mh kazıyor oc ile 35 37 mh kadar kazabilirsin belki geçebilirdirekt eth kazmak daha kolay değil mi
Mesaj otomatik birleştirildi:
sence kaç mh alırım bu kartla
attım video yapman gereken herşeyi anlatıyor ve yapıyor hocampeki hangi programları indirmem gerekir
programda start miner ı bulamadım dosya için deymiş ayarları yapıp başlicam kazımaoc yaparak artıra bilirsin orjinal fabrika ayarlarında 25 mh kazıyor oc ile 35 37 mh kadar kazabilirsin belki geçebilir
attım video yapman gereken herşeyi anlatıyor ve yapıyor hocam
neden öyle bir kayıp oluyor ?girersen 1 2 mh kazım değeri kayıbın olur şuradan bakarak yapmıştım ben
peki hangi programları indirmem gerekir
ekran kartı görüntü vermek için kendini kullandı için 1 2 mh kayıp oluyorneden öyle bir kayıp oluyor ?
yanlış dosya indirmiş olabilirsin amd kartalar ve nvidia kartlar için iki ayrı bölme var amd yi indirdine emin olprogramda start miner ı bulamadım dosya için deymiş ayarları yapıp başlicam kazıma
programı buldum cüzdanı girdim kazıma başlıyorum yardımlarınız için teşekkürlerburadan win64 olanı indir.Releases · Lolliedieb/lolMiner-releases
Contribute to Lolliedieb/lolMiner-releases development by creating an account on GitHub.github.com
eminimyanlış dosya indirmiş olabilirsin amd katalar ve nvidia kartlar için iki ayrı bölme var amd yi indirdine emin ol
ayarlarla ilgili yardıma ihtiyacın olursa etiketle oc ayarları olabilir.programı buldum cüzdanı girdim kazıma başlıyorum yardımlarınız için teşekkürler
eminim
oc yapmayı biliyorsan yap biliyorsan bak yap derim yoksa daha fazla kazım ve daha az elektirik tüketirsinprogramı buldum cüzdanı girdim kazıma başlıyorum yardımlarınız için teşekkürler
eminim
kart fazla ısınıyor diye voltaj düşürmüştüm oc voltaj düşürüp core clock falan arttırabilirmiyim sorun olurmuayarlarla ilgili yardıma ihtiyacın olursa etiketle oc ayarları olabilir.
voltaj düşürüp core clock arttırırsam sorun olur muoc yapmayı biliyorsan yap biliyorsan bak yap derim yoksa daha fazla kazım ve daha az elektirik tüketirsin