tümen
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 3
Dahası
işletim sistemiHiveOS'un
işletim sistemiHiveOS'un
Hayır kardeşim mining sistemi var orda Anakarta bak diye yazdım satmak için değil örnek olarakBakmamıştım ona, doğru.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Satılıkta var derken sanırım m2 ssd'yi kast ediyorsunuz. M2 ssd'ye ihtiyacım yok
Bakmamıştım ona, doğru.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Satılıkta var derken sanırım m2 ssd'yi kast ediyorsunuz. M2 ssd'ye ihtiyacım yok
Bunu #letgo üzerinden buldum. Ne düşünüyorsun? Anakart i?lemci ram set www.letgo.com/item/anakart-ilemci-ram-set-iid-993651531Olur hocam, her türlü fikire açığım. Ne kadar ucuz olursa o kadar iyi, daha sonra yükseltme gibi bir planım yok bu sistemi.
Bayağı uğraşmışsın hakkın ödenmez, teşekkür ederim. Ben bir yerde şey okumuştum ya, Ddr2 ya da DDR3 anakartla ekran kartı tam gücünü veremiyormuş. Dolayısıyla MH/s'ye etki ediyormuş.Bunu #letgo üzerinden buldum. Ne düşünüyorsun? Anakart i?lemci ram set www.letgo.com/item/anakart-ilemci-ram-set-iid-993651531
Bunu #letgo üzerinden buldum. Ne düşünüyorsun? Gigabyte GA-M61PME-S2H ANAKART CPU SOGUTUCU 2 GB RAM SET HAL?NDE www.letgo.com/item/gigabyte-gam61pmes2h-anakart-cpu-sogutucu-2-gb-ram-set-halnde-iid-979886269
Bunu #letgo üzerinden buldum. Ne düşünüyorsun? Anakart i?lemci ram ekran kart? set www.letgo.com/item/anakart-ilemci-ram-ekran-kart-set-iid-967645789
Bunu #letgo üzerinden buldum. Ne düşünüyorsun? 775 P?N ANAKART - 500 GB HDD - 4 GB RAM - ??LEMC? FULL SET www.letgo.com/item/775-pn-anakart-500-gb-hdd-4-gb-ram-lemc-full-set-iid-993076058
Bunu #letgo üzerinden buldum. Ne düşünüyorsun? Gigabyte GA-945PL Intel 775p DDR2 Anakart Core2 CPU 2GB RAM Set www.letgo.com/item/gigabyte-ga945pl-ıntel-775p-ddr2-anakart-core2-cpu-2gb-ram-set-iid-972199784
Rica ederim hocam sizde konum acip yakininizdaki ilanlara bakabilirsinizBayağı uğraşmışsın hakkın ödenmez, teşekkür ederim
ben DDR 3 set kullaniyorum hicbir etkisi yok ona ddr2 yi bilmiyorum arastirip donucem sizeBen bir yerde şey okumuştum ya, Ddr2 ya da DDR3 anakartla ekran kartı tam gücünü veremiyormuş. Dolayısıyla MH/s'ye etki ediyormuş.