Neler Yeni

ETH Mining İçin Hangi Havuzu Tercih Ediyorsunuz?

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Ömer
Katılıyorum kardeşim haftasonungebwlöolarqkmazalır dediler birde ethermine lazımdayım şuanda

Dahası  
Reaksiyon skoru
295
İsim
Siyah Limon

Kullanılan programlarda önemli. Nvidia için hangi program kullanıyorsunuz ? Programlarında ücret kesintileri var minimum %0.65 maksimum %1
Mesaj otomatik birleştirildi:

Buradan da havuzların durumunu/yoğunluğunu ve ücret kesintilerini görebilirsiniz. Her zaman aynı havuz iyi diye bir şey yok mesela Ethermine nın loglaması berbat. Dün ne kadar kazmış acaba desen göremezsin. Bu ay ne kadar ETH kazmış desen toplayıp bölmen lazım. 2miners günlük logluyor ve 1 ay içerisindeki toplam kazımı çok güzel gösteriyor mesela.

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Ömer

Kullanılan programlarda önemli. Nvidia için hangi program kullanıyorsunuz ? Programlarında ücret kesintileri var minimum %0.65 maksimum %1
Mesaj otomatik birleştirildi:

Buradan da havuzların durumunu/yoğunluğunu ve ücret kesintilerini görebilirsiniz. Her zaman aynı havuz iyi diye bir şey yok mesela Ethermine nın loglaması berbat. Dün ne kadar kazmış acaba desen göremezsin. Bu ay ne kadar ETH kazmış desen toplayıp bölmen lazım. 2miners günlük logluyor ve 1 ay içerisindeki toplam kazımı çok güzel gösteriyor mesela.
Konu hakkında bilgilisiniz kardeşim gerçekten takdir ettim ben phonix mıner üzerinden kazımımı yapıyor ethermine havuzunu tercih ediyorum

emirhan1234

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,794
İsim
emirhan
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,397