Evet var, durdurup tekrar başlatabiliyorsun.hocam mesela şehir dışındayız (ben genelde pc yi mining için açmaya korkuyorum) Nicehash de kapatma falan varmı telefondan
peki kaç günde çekerim paramı?Evet var, durdurup tekrar başlatabiliyorsun.
Ekran kartı sıcaklığını, kaç watt çektiğini, fanlarının yüzde kaç döndüğüne kadar bütün bilgileri uygulaması veya sitesinde yazıyor.
Nasıl yani anlamadım? Bu program benim kartımı kullanmıyor mu?Hangi kart ile kazdığını bilmiyoruz.
Dostum konuyu açan adamın kartından bahsediyoruz. Şu anda biz o adama yardımcı olmak için buradayız yaNasıl yani anlamadım? Bu program benim kartımı kullanmıyor mu?
Bazen kendimi kaptırıp konuyu benim sanıyorumDostum konuyu açan adamın kartından bahsediyoruz. Şu anda biz o adama yardımcı olmak için buradayız ya
O konuda @Hudzell daha bilgili.peki kaç günde çekerim paramı?
Peki bu kartla sizce her gün mining yapmak mantıklı mı?O konuda @Hudzell daha bilgili.
Ben çok uzun süredir kullanmadığım için çok bilgim yok.
Dediğim gibi geçen 300TL civarı bir para çektim, çok az bir komisyon aldı. Dakikalar içinde bankama yattı.
lolminerda 30 larda kazarken orada 25BTC kazmıyorsun zaten. ETH kazıyorsun fakat ödemeyi BTC olarak alıyorsun.
Oldukça güzel hizmet veren bir site. Diğer havuz ve miner'lara göre artıları çok büyük.
herhalde 30dk-1 saattir kazıyorum ama exodus da gözükmüyorexodus dediğin şey cüzdan etheri orada tutarsın.ancak herhangi bir borsaya kimlik onayı vermeden PARA ÇEKEMEZSİN.cüzdanda biriktirdiğini yine borsaya atmak zorundasın.
O.C ayarınız yanlıştır. Bende iki tane kart var.lolminerda 30 larda kazarken orada 25
5600XT değil mi?Peki bu kartla sizce her gün mining yapmak mantıklı mı?
EvetO.C ayarınız yanlıştır. Bende iki tane kart var.
İkisi de diğer havuz ve miner'lar ile aynı değerde kazım değeri sunuyor.
Oynasa oynasa 0.5MHS oynuyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
5600XT değil mi?
3060 LHR V2O.C ayarınız yanlıştır. Bende iki tane kart var.
İkisi de diğer havuz ve miner'lar ile aynı değerde kazım değeri sunuyor.
Oynasa oynasa 0.5MHS oynuyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
5600XT değil mi?
40MH/S veriyor ortalama. 1100tl para yapar aylık.