- En İyi Cevap
- 11
Dahası
472.12driver sürümünüz ne
472.12driver sürümünüz ne
Kaça aldınız hocam hayırlı olsun hangi model ?Evet :")
vallaha olduEvet, oldukça güvenilir.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Msı Aero ITX
Bu sürümü indirip deneyin.NiceHash - Leading Cryptocurrency Platform for Mining and Trading
www.nicehash.com
çok teşekkürler baya bi yazdınız yardımcı oldunuzYanisi ; kazım hızına göre yargı doğru değil ele geçen paraya göre tartışılır ki nicehash diğer kazım programlarına göre ek hizmetler
Msı Aero ITX. 8K civarına aldım.Kaça aldınız hocam hayırlı olsun hangi model ?
Ben de 3060 TI alacağım ancak bir türlü adam akıllı link bulamadım ya.Msı Aero ITX. 8K civarına aldım.
Japon yeni 0.12TLBen de 3060 TI alacağım ancak bir türlü adam akıllı link bulamadım ya.
Gerçi 3060 TI fiyatları da uçmuştur belki de bir kaç ay daha kazmam gerekir
sizce mining kartın ömrü çok kısaltır mı bence kısaltmaz çünkü sabit sıcaklık ekran kartı kullanımı %2-3 sadece memory ler daha hızlı çalışıyor bence oyundan daha sağlıklı orada her şey %100 ve sıcaklık artıyor sizce nasıl40MH/S veriyor ortalama. 1100tl para yapar aylık.
Karar senin.
Alıntıyı görüntüle
Bir de bu ayarı dene istersen.
Sıcaklığı sabit tutmak oldukça önemli.sizce mining kartın ömrü çok kısaltır mı bence kısaltmaz çünkü sabit sıcaklık ekran kartı kullanımı %2-3 sadece memory ler daha hızlı çalışıyor bence oyundan daha sağlıklı orada her şey %100 ve sıcaklık artıyor sizce nasıl
ben şuanda mining yapıyorum kartın sıcaklıı 57 iyi mi? vramlar çok ısınmışmıdır vram sıcaklığına nereden bakabilirim40MH/S veriyor ortalama. 1100tl para yapar aylık.
Karar senin.
Alıntıyı görüntüle
Bir de bu ayarı dene istersen.
60 altı öneriyorum ben.ben şuanda mining yapıyorum kartın sıcaklıı 57 iyi mi? vramlar çok ısınmışmıdır vram sıcaklığına nereden bakabilirim
vram sıcaklığıda önemliymiş heralde kart bu derecelerdeyse vramların sıkıntılı bir derecede çalıştığını düşünmüyorum bide 6 ay yapsam bişey olur mu karta60 altı öneriyorum ben.
57 bence oldukça iyi.
Vram sıcaklığini gösteren programlar var ama tam bilgim yok.
Şans işi. Bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum.vram sıcaklığıda önemliymiş heralde kart bu derecelerdeyse vramların sıkıntılı bir derecede çalıştığını düşünmüyorum bide 6 ay yapsam bişey olur mu karta
hiç mi bildiğiniz vram sıcaklığıo gösteren program yokŞans işi. Bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum.
Arada dinlendirin kartı.
Evet miningte vramlar yük altına girdiği için vram sıcaklığı önemlidir