- En İyi Cevap
- 11
Dahası
Binance Pool'un kazançları baya düşük diye biliyorum.Binance Pool mu nicehash mi?
Ayrıca Nicehash'ın verdiği artılar var. Mesela telefondan kontrol.
Binance Pool'un kazançları baya düşük diye biliyorum.Binance Pool mu nicehash mi?
Bu pek önemli değil.Mesela telefondan kontrol.
Telefondan ısısına görmek, durdurup açmak.Bu pek önemli değil.
1660 Ti'm var sadece. Benim aile bıraksa 24H hash yükselse gerçek kazancı verecek de. 20 ila 30 TL arası kazandırıyor. Tam seviyesine gelse 30 TL veriyor. Aslında 30 TL değildi ama dolar yükselince 30 oldu. Nicehash kaç verir?
Nicehash ile kazıyorum, geçen 300TL çektim.Ethereum çekmesi zor, bayağı bir kazman lazım. (Alternatifi var ama uğraştırıyor) Tek kartla aylar sürebilir minimum tutarı aşman. Bu yüzden Ravencoin mesela neredeyse her gün ödeme alabiliyorsun.
Neyle kazdığı belli değil amaTelefondan ısısına görmek, durdurup açmak.
Oldukça önemli bir artı.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Nicehash ile kazıyorum, geçen 300TL çektim.
3TL falan da komisyon aldı.
Rvn ile kazancı düşük olur.
Ha sen kontrol edebiliyorsun. Ben kontrol deyince sadece ne kadar kazıyor diye bilgi veriyor sandım.Telefondan ısısına görmek, durdurup açmak.
Oldukça önemli bir artı.
60-70 lira gibi bir miktar olduğuna çekebiliyorsun diye biliyorum. Denemedim.Ha sen kontrol edebiliyorsun. Ben kontrol deyince sadece ne kadar kazıyor diye bilgi veriyor sandım.
Peki binance'den buna geçmek mantıklı mı? Siteden hesapladım tahmini kazanç günlük 26,91 TL diyo.
@Mert Özkaya nicechash günlük ödeme yapıyor mu?
evet hocam bende RX5600XT ile binance poolda mining yapıyorum hangi siteden kazmalıyım?Telefondan ısısına görmek, durdurup açmak.
Oldukça önemli bir artı.
Nicehash ile kazıyorum, geçen 300TL çektim.
3TL falan da komisyon aldı.
Rvn ile kazancı düşük olur.
Ben Nicehash'ı oldukça beğeniyorum dediğim gibi.Ha sen kontrol edebiliyorsun. Ben kontrol deyince sadece ne kadar kazıyor diye bilgi veriyor sandım.
Peki binance'den buna geçmek mantıklı mı? Siteden hesapladım tahmini kazanç günlük 26,91 TL diyo.
@Mert Özkaya nicechash günlük ödeme yapıyor mu?
Derken?Neyle kazdığı belli değil ama
5600XT zaten iyi getirisi olan bir kart.evet hocam bende RX5600XT ile binance poolda mining yapıyorum hangi siteden kazmalıyım?
hocam mesela şehir dışındayız (ben genelde pc yi mining için açmaya korkuyorum) Nicehash de kapatma falan varmı telefondanBen Nicehash'ı oldukça beğeniyorum dediğim gibi.
Bence mantıklı olur.
Hangi kart ile kazdığını bilmiyoruz.Derken?