Eth Rig kurucam yardımcı olabilir misiniz

Reaksiyon skoru
0
Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba yeni yılınız kutlu olsun bende rx5500xt modelinde bir ekran kartı var ve bir adette rampage 600w 80 plus güç kaynağım var RAM olarakta 8gb HP marka ddr4 var ihtiyacım olan bir adet anakart bir adet işlemci ve Wi-Fi çekmesi için araç lazım fakat hangisi hangisine uyumlu 3 ekran kartı bağlayabilecek miyim beceremedim yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler

Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba yeni yılınız kutlu olsun bende rx5500xt modelinde bir ekran kartı var ve bir adette rampage 600w 80 plus güç kaynağım var RAM olarakta 8gb HP marka ddr4 var ihtiyacım olan bir adet anakart bir adet işlemci ve Wi-Fi çekmesi için araç lazım fakat hangisi hangisine uyumlu 3 ekran kartı bağlayabilecek miyim beceremedim yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler
Elindeki kartı 8GB diye düşünerek öneri yapıyorum.

Öncelikle Wi-Fi ile pek stabil olmaz Ethernet ile bağla bilgisayarı.

Bir de o PSU ile mining yapmanı önermem, tek kartla çok sorun olmaz herhalde ama 7/24 çalışacak bir cihaza konmaması gereken bir model bence.

Anakart, işlemci, RAM olarak ise Core 2 Duo işlemci al, en az 3 tane X1 slotu olan ucuz bir LGA 775 anakart bul. Üstüne de 4GB DDR2 veya DDR3 RAM (alacağın anakart hangisini destekliyorsa) tak.

Elindeki RAM’i de sat, DDR4 bir sistem kurmaya çalışsan gereksiz masraf yaparsın DDR4 bileşenler fazla pahalı ve mininge hiçbir katkısı yok.

Elektriğie %130 zam geldi, tekrar düşünün isterseniz.

Kolay gelsin

Bir de o PSU ile mining yapmanı önermem, tek kartla çok sorun olmaz herhalde ama 7/24 çalışacak bir cihaza konmaması gereken bir model bence.

Anakart, işlemci, RAM olarak ise Core 2 Duo işlemci al, en az 3 tane X1 slotu olan ucuz bir LGA 775 anakart bul. Üstüne de 4GB DDR2 veya DDR3 RAM (alacağın anakart hangisini destekliyorsa) tak.

Elindeki RAM’i de sat, DDR4 bir sistem kurmaya çalışsan gereksiz masraf yaparsın DDR4 bileşenler fazla pahalı ve mininge hiçbir katkısı

Elindeki RAM’i de sat, DDR4 bir sistem kurmaya çalışsan gereksiz masraf yaparsın DDR4 bileşenler fazla pahalı ve mininge hiçbir katkısı y
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Elindeki RAM’i de sat, DDR4 bir sistem kurmaya çalışsan gereksiz masraf yaparsın DDR4 bileşenler fazla pahalı ve mininge hiçbir katkısı yok.
https://letgo.onelink.me/O2PG/fdf5d75 bu olur sanırım sadece rami eksikmiş

Maks 2 kart takabilirsin buna ama iş görür.

Ama biraz pahalı gibi geldi stok fan RAM derken 250 yi bulur bunun masrafı. Ben her geçen yıl şey dahil 100 liraya bulmuştum benzer bir sistemi 😀
Fanı varmış öyle dedi birde neden 2 kart ki

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,192,921
Üyeler
189,350
Son üye
GümbürGübür
Geri