Yani düşüşte o zmaan huhuuudüştü hocam anlık olarak söylüyorum 10,950
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kalp krizi....
fazla komiksin kardeşim. ben mining yapmıyorum yatırım yapıyorum, bu düşüş miningcileri ve yatırımcıları dahada arttıracaktır boşuna sevinmeyin yani ekran kartı stoğu bol olmadıkça asla ama asla normal fiyatından ekran kartı alamayacaksınız.Yani düşüşte o zmaan huhuuu
hocam 18-20K TL bazında bekliyorum eğer uzun vadeciyseniz alıp kenara koyun unutun bir kaç ay girmeyin.Yaz ayında ne olur sizce
hocam saatlik olarak yükselişi aynı şekilde yaparsa demek istemiştim, yanlışlık olmuş. Benimkiler sadece tahmin siz daha iyi bilirsiniz benden sizin yorumunuzu da okumak isteriz.Neye göre 13-14 ile kapatır ?
Eth artar diyorsun yani. Şu an alacak durumda değilim ama yazın alacağım (hocam 18-20K TL bazında bekliyorum eğer uzun vadeciyseniz alıp kenara koyun unutun bir kaç ay girmeyin.
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam saatlik olarak yükselişi aynı şekilde yaparsa demek istemiştim, yanlışlık olmuş. Benimkiler sadece tahmin siz daha iyi bilirsiniz benden sizin yorumunuzu da okumak isteriz.
hocam eğer elinizde 1000-2000 gibi rakamlar yok ise ADA düşünün derim bu piyasa çok hareketli ve gerçekten kazandıran bir piyasa şu an almak çok mantıklı.Eth artar diyorsun yani. Şu an alacak durumda değilim ama yazın alacağım (
hatta şöyle söyleyeyim sabah ada almış olsaydınız 100 liralık paranız 110 lira olmuştuEth artar diyorsun yani. Şu an alacak durumda değilim ama yazın alacağım (
Adam geldi beee, adam geldi.Neye göre 13-14 ile kapatır ?