Neler Yeni

Ethereum düşer mi? Düşerse ne zaman düşer?

KayraTNC

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Kayra
Sevgili dostlar selamlar. 5 ay önce falan bi sistem toplamaya karar verdim. Ama lanet olsun ki bu kriz bana denk geldi. Bayadır bekliyorum ama ethereum her geçen gün artıyor. Aranızda bilgi sahibi olan varsa eğer, düşer mi? Düşerse ne zaman düşer? Yanıtlarsanız sevinirim.

gokhan.url

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
312
İsim
Gökhan
Sevgili dostlar selamlar. 5 ay önce falan bi sistem toplamaya karar verdim. Ama lanet olsun ki bu kriz bana denk geldi. Bayadır bekliyorum ama ethereum her geçen gün artıyor. Aranızda bilgi sahibi olan varsa eğer, düşer mi? Düşerse ne zaman düşer? Yanıtlarsanız sevinirim.
bu düşmez al şimdiden btc bile düşerken eth şu an uçuşta

yesososo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
485
İsim
Yusuf Yusuf
Ekran kartı mı alıyım şimdi kanka olur mu hiç?
Ocakta sistem toplamak istiyordum, yok toplama bekle dediler. Şubat ortası sistem parçalarımı almaya başladım. 1650S alacaktım yok 60S oluyor dediler. Mart başında 1050 Ti aldım. Şu an olsa onu da alamıyordum :D

KayraTNC

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Kayra
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ocakta sistem toplamak istiyordum, yok toplama bekle dediler. Şubat ortası sistem parçalarımı almaya başladım. 1650S alacaktım yok 60S oluyor dediler. Mart başında 1050 Ti aldım. Şu an olsa onu da alamıyordum :D
Ben de yaza toplamak için pc parçalarını öğrenmeye araştırmaya başlamıştım. Örnek pcler topluyodum amazondan. Rtx 2060 super 300 euro falandı. Şu an 800 euro oldu. Hayallerim sularda yüzüyor şu anlık...

2300 oldu daha da düşecek gibi duruyor ama sorun 500 civarına gelmezse tam olarak düzelemez gibi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,206
Üyeler
164,630
Son üye
quarcysale
Top Bottom