1000 dolar altina duştuğunde , madencilik yapan isnanlar kartlari ikinci elde satmaya başlarlarmi , satarlarsa yine aşiri fiyatlardanmi satarlar ?1000 Dolar ın altına indiği zaman fiyatlar düşücek normale dönücek.
büyük ihtimal satarlar bence ama fiyatını uçuk mu yaparlar yoksa eski fiyatlara göre mı sınıflandırırlar bilemiyorum1000 dolar altina duştuğunde , madencilik yapan isnanlar kartlari ikinci elde satmaya başlarlarmi , satarlarsa yine aşiri fiyatlardanmi satarlar ?
güzel 1050ti ler 1000-1300 tl arası gider o zamanTanıdığım bazı Ringçiler rx570 kartlarını 1750TLden satmaya başlamışlar. Dün 30 tane satmışlar
çok iyiiiiiTanıdığım bazı Ringçiler rx570 kartlarını 1750TLden satmaya başlamışlar. Dün 30 tane satmışlar
Bu kadarda atılmaz eth 2.0 bile en fazla 10k doları görürKısa süreli düşüş bunlar ETH Bitcoini bile geçebilir bundan 3-5 sene sonra YTD
Bunu ben söylemiyorum ünlü yatırımcılar söylüyor göreceğiz bende bilmiyorum net bir şey değilBu kadarda atılmaz eth 2.0 bile en fazla 10k doları görür
Onun kastetildiği hacimdir, değeri değilBunu ben söylemiyorum ünlü yatırımcılar söylüyor göreceğiz bende bilmiyorum net bir şey değil
Bilmiyorum ama şu an piyasa çok kötü umarım düzelir ya bu nedirOnun kastetildiği hacimdir, değeri değil
2022 sonunda belki 50k doları geçerBilmiyorum ama şu an piyasa çok kötü umarım düzelir ya bu nedir