evet.1750 dolara düştü
Bu sanal paralar zengini daha çok zengin etme sistemi aga nasıl derseniz az yükseldimi satan bir kitle varya onlar satınca ucuzluyor biraz şakk diye alıyor zenginlerde yükseldimi o fiyatın altına bi salıyorlar Gene kaarları kendilerine kalıyor bizimkilerde 5-10dolarla zengin olduğunu sana dursun D:
@Caner KösedağSıkıntı başka coin var mı kazılacak , yeni başlamıştım kazıya zararına kazıyoz tek kartla
@RevDeisDouSıkıntı başka coin var mı kazılacak , yeni başlamıştım kazıya zararına kazıyoz tek kartla
Rvn coin flan cikmicak 1k dolara flan üreticisi 1 ve 10 dolar arası bekliyor bu yıl sonu oda kâr getirmez
Aynen ya 700 altına tam düşsün millet rahatlasın. Yada 2300 civarın gelsin. Benim aylık 1000 tl kazmam önenmli değil. Gençler hayalindeki pcyi alabilsin daha önemli. Ama böyle ortalarda olup 2 tarafa da yarar yerine zarar verecekse yükselmesi taraftarıyım. 4 günlük kazımım boşa gitti resmen kazıyorum kazıyorum cüzdandaki dolar aynı. Dün 4 dolar gelmesine rağmenHazır sistemlerde iyileşme var. Eğer böyle düşmeye devam ederse ve 700 dolar falan olursa çok iyi olur.
Katılıyorum, eğer düşünce bir fayda sağlayacaksa düşmesini istiyorum ki 700 dolar falan olursa bence etki eder, piyasa biraz düzelir. Ama eğer pek düzelme olmazsa çıksın. En azından insanlar para kazansın.Aynen ya 700 altına tam düşsün millet rahatlasın. Yada 2300 civarın gelsin. Benim aylık 1000 TL kazmam önenmli değil. Gençler hayalindeki pcyi alabilsin daha önemli. Ama böyle ortalarda olup 2 tarafa da yarar yerine zarar verecekse yükselmesi taraftarıyım. 4 günlük kazımım boşa gitti resmen kazıyorum kazıyorum cüzdandaki dolar aynı. Dün 4 dolar gelmesine rağmen