Geldiyse ne zaman fiyatlar düşer?
hocam neden hep erteleniyor bu iş bir bilginiz varmı?4 Ağustosta
Bilgim yok ertelenmesi haricindehocam neden hep erteleniyor bu iş bir bilginiz varmı?
4 Ağustos mu? 1 sene içinde gelirse dua edin.4 Ağustosta
Evet Few years in falan diyorlardı. Bir kaç yıl içerisinde yani. 4 ağustosta gelecek olan eip 1559, 2.0 değil yani. Bilip bilmeden olaya atlayanlar var. 2.0 zaten 7 ay önce sunuldu şimdi tam çıkması bekleniyor. Birkaç yıl içerisinde çıkarsa öpüp başınıza koyarsınız. Daha var. Geliştiricilerinden olan biri hakkında tutuklama emri çıkartılmıştı.4 Ağustos mu? 1 sene içinde gelirse dua edin.
Güncelleme zaten çıkmayacaktı 2021'de. Kendileri de belirtmemişlerdi. Ancak ben 2022'in Q3'ünde çıkacağını düşünüyorum ki galiba öyle olacak.Dün bir haber gördüm vitalik buterin güncellemeyi yarım yıl ertelediğini açıklamış dı ama doğru haber olmayabilir. Haber Link
2022 değil miydiBilgim yok ertelenmesi haricinde
Güzel söylemiş ek bilgi eth 2.0 mining olmayacak evet ama şuanda kazılan paraların bir kısmı yatırım olarak gitmeye başlayacak Londra güncellemesindeEvet Few years in falan diyorlardı. Bir kaç yıl içerisinde yani. 4 ağustosta gelecek olan eip 1559, 2.0 değil yani. Bilip bilmeden olaya atlayanlar var. 2.0 zaten 7 ay önce sunuldu şimdi tam çıkması bekleniyor. Birkaç yıl içerisinde çıkarsa öpüp başınıza koyarsınız. Daha var. Geliştiricilerinden olan biri hakkında tutuklama emri çıkartılmıştı.