Dışkapı Metrosu
80+ Bronze
Evet, daha fazla indirmeyin performans düşebilir.
Sıcaklıklar çok iyi@zbabomen hocam ben HWINFO64 de Memory Junctianı bulamadım kartım inno3d 1660S
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
Hocam bu Memory Junctian nerede bulamadım bir türlüSıcaklıklar çok iyi
maalesef hocam senin kartında vram sıcaklık sensörü yokmuş o yüzden gözükmüyorHocam bu Memory Junctian nerede bulamadım bir türlü
Hocam bu Memory Junctian nerede bulamadım bir türlü
Her ekran kartında VRAM ısı sensörleri olmayabiliyor sanırım öyle bir şey okudum. VRAM sıcaklığını ararken bu yüzden zorlandım.maalesef sizin kartda yok hocam
suanda ekran kartı sıcaklıgım 49 derece vram sıcaklıgım yüksek degildir o zaman dimi?maalesef hocam senin kartında vram sıcaklık sensörü yokmuş o yüzden gözükmüyor
zannetmiyorum hocam değildir büyük ihtimallesuanda ekran kartı sıcaklıgım 49 derece vram sıcaklıgım yüksek degildir o zaman dimi?
Hocam bakar mısınız bu msi afterburnerde fana 40 50 arasında ne değer verirsem vereyim hep %29 a alıyor kendi kendine programda verdiğim değer gözüküyor ama madencilikte ve gpu z peogramında fan hızı hep yüzde 29. Bunun çözümü var mı?Evet, daha fazla indirmeyin performans düşebilir.
Sensör yok belli ki kartta.@zbabomen hocam ben HWINFO64 de Memory Junctianı bulamadım kartım inno3d 1660S
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
Gayet iyi gözüküyor şu an ayarlar, sıcaklıklar çok iyi.Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Hocam baya düştü bu sefer. ekran kartı sıcaklığı 45 oldu. Memory Junction 80-82 dereceye düştü. Bu ayarlar sağlıklı mı hocam? İleride oyun oynarken performansımızı ve ya kartın ömrünü yapı düzenini etkilemez dimi?