Ethereum Madenciliğinde Yaş Sorunu Var mı?

pentiti

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,333
11 yaşımdayım Ethereum mining yapıcam ama şu deneme şeysi falan varmış minerslat mı ne yaş sorun olur mu yaşım 11. Birde şu karta falan nasıl aktarılcak para. Birde ekran kartı ısınmaktan patlayabilir mi benimki ısınma sorunlu da. Mining hakkında gram bir şey bilmiyorum.

Edit: he anladık komik bişe bu yaşta mining yapmak istemem artık gülme atmayın.
Edit: bune lan efkjıseojgıserjga

Son düzenleme:
11 yaşımdayım Ethereum mining yapıcam ama şu deneme şeysi falan varmış minerslat mı ne yaş sorun olur mu yaşım 11. Birde şu karta falan nasıl aktarılcak para. Birde ekran kartı ısınmaktan patlayabilir mi benimki ısınma sorunlu da. Mining hakkında gram bir şey bilmiyorum.
Patlamaz ekran kartı.
Modeli ne?
@RevDeisDou
@Bitcoin

Patlamaz ekran kartı.
Modeli ne?
@RevDeisDou
@Bitcoin
Msi Gaming X RX 480 8GB.

Sistem:
Termal macunum: Arctic MX-4
Ekran Kartım: MSI Gaming X RX 480 (2. El)
İşlemcim: İ3 9100F
Anakartım: MSI H310M PRO-VDH PLUS
PSU: Xigmatek X-Power 600W 80+
Monitör: LG 22MK400H-B
RAM: Kingston Hyper X 1X16GB RAM
SSD: Samsung 860 EVO 250GB SSD
HDD: WD Blue 1TB HDD
Kasa: Dark N10 PRO
Mouse: Logitech G203 LightSync
Klavye: Trust GXT 830 AVONN

knk 11 yaşında başınn çok yanar bitcoin satan bir arkadaşım vardı adam tam satacaktı şu maliye mi deniyor neyse oraya çağırıldı 60.000 tl ödedi 20.000 tl kar etmişti kişisel şirket kurman gerkeiyor ananın babanın adına kur sonra ne yapıyorsan yap

Lna ben GTA Türk oynuyordum. :D
Ben onu daha önce bitirmiştim. 11 yaşlarımdayken online oyun hastalığına kapılmıştım. Metin 2 minecraft falan :S
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

11 yaşımda arkadaşlarımla clash royale yüzünden kavga ediyodum. ben daha iyiyim seni yeniyom falan diye :D
Ben 11 yaşındayken clash of clans bile yoktu clash royale bırak :D

knk 11 yaşında başınn çok yanar bitcoin satan bir arkadaşım vardı adam tam satacaktı şu maliye mi deniyor neyse oraya çağırıldı 60.000 TL ödedi 20.000 TL kar etmişti kişisel şirket kurman gerkeiyor ananın babanın adına kur sonra ne yapıyorsan yap
İyi de hiç bir şey bilmiyorum ne şirketi la. Lan nereye çağırılması o kadar ciddi bir iş mi be.

Ben onu daha önce bitirmiştim. 11 yaşlarımdayken online oyun hastalığına kapılmıştım. Metin 2 minecraft falan :S
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben 11 yaşındayken clash of clans bile yoktu clash royale bırak :D
A-ab sen büyükmüşsün :D

İyi de hiç bir şey bilmiyorum ne şirketi la. Lan nereye çağırılması o kadar ciddi bir iş mi be.
knk para nereye yatacak banka hesabına devlet bunu görüyor zaten oradan dediğim şeyler başlıyor şu anda devlet aç bi tık bitconclilern başı yanacak görün ama şirket açma 1-2 saat sürüyor kişisel şireket
şans gibi bir şey ama değil kar edip sıyrıldıysanız güzel

knk para nereye yatacak banka hesabına devlet bunu görüyor zaten oradan dediğim şeyler başlıyor şu anda devlet aç bi tık bitconclilern başı yanacak görün ama şirket açma 1-2 saat sürüyor
Şirket nerden açılıyor. Karta parayı nasıl aktarcam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,981
Üyeler
185,011
Son üye
Sleepyhead12957
Geri