Neler Yeni

ethereum mining hakkında sorularım

zozzan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Hasan Akar
Biraz yanlış demiş olabilirim, kısaca daha az para vermiyor mu öyle dedi bana kullanan kişiler.
Yoksa bende binance pool geçeyim.
binance poola geç hiçbir pooldan farkı yok
Mesaj otomatik birleştirildi:

Binance Pool ETH için 0.5 gibi düşük bir komisyon alıyor ama serverleri kötü olduğu için gelirde kayıp yaşanıyor.
asla komisyon kesilmedi ve kayıp yaşamıyorsun pingten dolayı havuzuna daha düşük geliyordu şimdi güncellemeyle kalktı

cengizovic

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
932
İsim
Cengiz Han
Phoenix Miner + Ethermine öneririm, binance poolda günlük ödeme alırsın fakat daha az kazanırsın.
Kart olabildiğince serin çalışsın, getirisi bu kurda 600TL'yi geçer ayda.
Usta bunu biraz açar mısın? Günlük ödeme alınca az veriyor ya hani, günlük değilde aylık alsak daha çok veren versiyonu var mı?

cengizovic

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
932
İsim
Cengiz Han
Günlük ödemeden dolayı az vermiyor. O havuzun geliri ile alakalı. Alternatifi de zaten yazan kişi vermiş ethermine havuzu.
Ben bu etherimu toplu olarak türk lirasına çevirmeden 3 ay falan biriktirsem öyle çekebiliyor muyum? Bu binance pool vs bunlar sadece madeni dönüştüren site mi?

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Ben bu etherimu toplu olarak türk lirasına çevirmeden 3 ay falan biriktirsem öyle çekebiliyor muyum? Bu binance pool vs bunlar sadece madeni dönüştüren site mi?
Bunlarla kazımı yaparsın ve belli zamanda bir veya belli miktarda ether kazınca ether cüzdanına kazdığın etherleri yollar. Yollanan etheri istersen hemen sat istersen yıllarca satma o sana kalmış.

Lyndray

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
620
İsim
Furkan Kaya
Bunlarla kazımı yaparsın ve belli zamanda bir veya belli miktarda ether kazınca ether cüzdanına kazdığın etherleri yollar. Yollanan etheri istersen hemen sat istersen yıllarca satma o sana kalmış.
0.1 de 24 saat içinde, 0.05 de 7 gün içinde, 0.01 içinde 14 günde 1 ödeme yapılıyordu değil mi

cengizovic

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
932
İsim
Cengiz Han
0.1 olunca hemen diye biliyorum ama hemen dediği şey 24 saat de olabilir emin değilim. Gerisi doğru.
24 saat içinde ödeme yapan havuz ve 14 günde ödeme yapan havuz arasındaki fark nedir?

cengizovic

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
932
İsim
Cengiz Han
Birinde kazdığın eth gün gün hesabına gelir birinde 14 günde bir kazdığın eth hesabına topluca gönderilir.
Aga o kadarını tahmin ettim de ödeme olarak fazla alma durumunu sormuştum.

Top Bottom