Merhaba bunu okuyan herkese öncelikle sağlıklı ve iyi günler.
Bugün eski bi bilgisayarım olan sony vaio laptopu buldum ve açıkçası ne yapsam diye merakla araştırmaya başladım.Aklıma hemen etherium madenciliği geldi ve biraz araştırma yaptım ama hala kafam karışık sizlere bir kaç sorum olacak
İlki pc im madenciliğe uygunmudur?
sistem bileşenleri: intel i7
nvidia geforce gt425M (yaklaşık toplam bellek 4041mb diyor)
Ram 6144 mb
İkinci sorum :
Sizce hangi mining uygulamasını kullanmalıyım, yani en güvenilir ve sorunsuz olanı önerirseniz sevinirim
üçüncü sorum ise:
Bunu editleyip yazıyorum çünkü cevaplarda eth değilde başka coinler kazmamın daha mantıklı olabileceği konusuna değinilmiş bu konudada fikir verebilirseniz çok sevinirim
Sorularım bu kadardı okuyan ve zamanını ayıran herkese şimdiden teşekkürler
Bugün eski bi bilgisayarım olan sony vaio laptopu buldum ve açıkçası ne yapsam diye merakla araştırmaya başladım.Aklıma hemen etherium madenciliği geldi ve biraz araştırma yaptım ama hala kafam karışık sizlere bir kaç sorum olacak
İlki pc im madenciliğe uygunmudur?
sistem bileşenleri: intel i7
nvidia geforce gt425M (yaklaşık toplam bellek 4041mb diyor)
Ram 6144 mb
İkinci sorum :
Sizce hangi mining uygulamasını kullanmalıyım, yani en güvenilir ve sorunsuz olanı önerirseniz sevinirim
üçüncü sorum ise:
Bunu editleyip yazıyorum çünkü cevaplarda eth değilde başka coinler kazmamın daha mantıklı olabileceği konusuna değinilmiş bu konudada fikir verebilirseniz çok sevinirim
Sorularım bu kadardı okuyan ve zamanını ayıran herkese şimdiden teşekkürler
Son düzenleme: