Ethermine ödeme alma

Samet38

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,033
Merhaba tam 16 martta 16.00 gibi kazıma başladım 3060 ile ortalama olarak 49mh alıyordu bazen yaptığım ayarlar sıfırlanıyor 40'a düşüyordu ama fark edince düzeltiyordum.1 hafta da en fazla 100 saat civarı çalıştırdım tüm gün kazım yapmadım ortalama 1 günde 13-15 saat arası kazım oldu.şuanda 0.01 eth mevcut olarak gözüküyor ama nasıl çekiceğimi bilmiyorum otomatik mi oluyor yoksa her hangi bir şey yaparak mı bilmiyorum.bilenler varsa yardım ederse sevinirim

Otomatik galiba.

Payout kısmına bak. Tahmini ne zaman hesabına gönderileceğini gösteriyor.
1616486275834.png

Alıntıyı görüntüle
bende de 13 gün yazıyor.ben bugün kazmayı bıraksam hesabımda ki eth silinir mi 13 gün sonra yatar mı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle
birde Remaining to threshold tam olarak nedir bende 0.98996 yazıyor

Bu olayı ben de merak ediyorum iyi bir kazmıştım hafta sonu işe gittim geldim, azalmıştı daily earning, azalıyorsa kapattığımızda hiç uğraşmayak diyip bıraktım

bende de 13 gün yazıyor.ben bugün kazmayı bıraksam hesabımda ki eth silinir mi 13 gün sonra yatar mı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

birde Remaining to threshold tam olarak nedir bende 0.98996 yazıyor
silinmez 13 gün sonra yatar hesabına threshold dediği ne kadarda bir yatırması gerektiğini 1 yazmışssın o da 1 ethereuma bu kadar kaldı diyor fakat sen zaten o zaman gelmedin 0.01 de çekimi yapacaksın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,992
Üyeler
188,508
Son üye
jet-online
Geri