14 günlük mining kazancım (RX 5600XT)

cengizovic

80+ Silver
Reaksiyon skoru
995
10 nisan 16.00-16:30 gibi mining işlemine başladım. Bugün 14 gün oldu ve binance hesabıma ödeme geçti. 40 mh ile kazdım genelde. Ekran kartına UV yaptım. 93-95w elektrik çekiyordu. 8-9 saat kazım yapmadığım olmuştur. Elektrik kesintisi vb. Teknik sorunlar.
Phoenix miner programı ile kazdım. Ethermine havuzunda kazım yaptım.

Ekran kartı; Asus Dual RX 5600XT

Ödeme: 0.02589 eth geçti.

Dolar olarak; 58.5 USD

Türk lirası olarak; 488TL (anlık kur:8.38)

İki gün önce de 58 dolar gözüküyordu. Sanırım eth düştüğü için iki gündür 58de kaldı. Şuan binance hesabımda duruyor. Kimlik doğrulaması yapmadım. Eth yükselmesini bekliyorum.

Son düzenleme:
Elektrik masrafı geldi mi?
bende 3060 ile yaptım 2 hafta günlük 16-17 saat civarı çalıştı ortalama olarak 110W de çalıştı tahminimce 30-40tl arası bir fatura geldi (tam kesin değil önceki aydan 30-40tl kadar daha fazla fatura geldi)

Elektrik masrafı geldi mi?
Yok daha gelmedi. Mining işlemine başladığımda en skn elektrik faturası gelmişti. Sanırım bir sonraki fatura 2 hafta sonra gelir gibi. 2 hafta sonra tekrar konu açıp fatura dahil tüm bilgileri vereceğim.

Yok daha gelmedi. Mining işlemine başladığımda en skn elektrik faturası gelmişti. Sanırım bir sonraki fatura 2 hafta sonra gelir gibi. 2 hafta sonra tekrar konu açıp fatura dahil tüm bilgileri vereceğim.
Çok fazla gelmiyecektir tahminen 25 30 arası olur büyük ihtimal

Çok fazla gelmiyecektir tahminen 25 30 arası olur büyük ihtimal
Sanırım normalde bizim evde sabaha kadar ışıklar açık olur evde 3-4 oda var. Mining başladığım için birazda evdeki elektriği de az kullanıp daha çok dikkat ettim. Priz, boşa çalışan aletler, lambalar vb. Pek etki etmezse şaşırmam :D

Geri