Ne alaka? Adam 3 sene önce almış?dostum biz oyuncular , kart bekleyen oyuncular acıyla okuyor yazdıklarını :SSSS
Toplu alanlarla karıştırıyorNe alaka? Adam 3 sene önce almış?
Bana da öyle geliyor ama günlük yatırıyor Binance, işime geliyor. Çok fark yoktur umarımpeki ethermine binancepoola göre daha karlı diyorlar bunun hakkında yorumun var mı ?
Okumamıştır uzundu yazıNe alaka? Adam 3 sene önce almış?
Buna kesinlikle katılıyorum belirtmiştim konuda da. Yurtdışından uygun fiyata bulursam alacağim ama hani şöyle 4 aya amorti edecek durumda kart arayışım var. Yatırım tavsiyesi vermiyorum bu arada.Hali hazırda sistemi olan yapabilir ama bu iş için şuan tek sistem alınmaz. Büyük risk.
dostum yazdığım şeyi anlayamıyormusun , tek kartla bile kazım yapılabiliyormuş bu demek oluyor ki daha uzun süre ekran kartı pahalı olacak. burada bilgilendirmeyi yapan adama dediğim bir şey yokNe alaka? Adam 3 sene önce almış?
Tek kartla kazım yapılıyor zaten uzun zamandır .dostum yazdığım şeyi anlayamıyormusun , tek kartla bile kazım yapılabiliyormuş bu demek oluyor ki daha uzun süre ekran kartı pahalı olacak. burada bilgilendirmeyi yapan adama dediğim bir şey yok
o konuya nediyim ben beni ilgilendiren stokların çok hızlı erimesi ve fiyatlarına fahiş zam yapılmasıTek kartla kazım yapılıyor zaten uzun zamandır .
Ancak sıfırdan alacaksan tek kart karsız diyoruz biz.
O kısmı satıcılarla konuşacaksın, pardon kazıkçı diyecektim... Avrupa'da da stok sorunları var ama olması gerekenden en baba 50 dolar fazla, burda 2 katı.o konuya nediyim ben beni ilgilendiren stokların çok hızlı erimesi ve fiyatlarına fahiş zam yapılması
maalesef satıcıların eline kaldıysak indirmezlerO kısmı satıcılarla konuşacaksın, pardon kazıkçı diyecektim... Avrupa'da da stok sorunları var ama olması gerekenden en baba 50 dolar fazla, burda 2 katı.
Tam olarak satıcıların eline kaldın işte.maalesef satıcıların eline kaldıysak indirmezler
Hep böyle olmadı mı dolar mesela yükseliyor yükseliyor yükseliyor bir anda alçalıyor ama fiyatlar yükseldiğinde oluşan fiyatlarla aynı ve fiyatın yükselmeye devam ettiği şekilde ilerliyor dolar düşüyor fiyat da düşmesi gerekiyor ama düşmüyor yani durum iki ucu b**** değnek misalimaalesef satıcıların eline kaldıysak indirmezler